19 / 04 / 2024

Adese Gayrimenkul'ün vefa sözleşmesine konu taşınmazlarının devir süreci başladı!

Adese Gayrimenkul'ün vefa sözleşmesine konu taşınmazlarının devir süreci başladı!

Adese Gayrimenkul ile Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Garanti Bankası, Şekerbank ve Burganbank arasında düzenlenmiş olan vefa sözleşmelerine ilişkin 388 milyon 7 bi 97 TL ödeme yapıldı ve taşınmazların şirkete devri süreci başlatıldı. 



Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Finansal kuruluşlara olan vefa (geri alım hakkı) kredi borçlarının ödenmesi hakkında açıklama yaptı.

Adese Gayrimenkul ile Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Garanti Bankası, Şekerbank ve Burganbank arasında düzenlenmiş olan vefa (geri alım hakkı) sözleşmelerine ilişkin olarak; şirket tarafından ilgili bankalara 9 Aralık 2021 tarihinde faiz dahil 388 milyon 7 bi 97 TL ödeme gerçekleştirildi ve vefa sözleşmelerine konu taşınmazların ilgili bankalarca şirkete devrine ilişkin süreç başlatıldı. 

Adese Gayrimenkul Yatırım A.Ş.'nin KAP açıklaması:
Şirketimiz ile Vakıfbank, Vakıf Katılım Bankası, Garanti Bankası, Şekerbank ve Burganbank arasında düzenlenmiş olan vefa (geri alım hakkı) sözleşmelerine ilişkin olarak; ilgili bankalara 09.12.2021 tarihinde (Bugün) faiz dahil 388.007.097 TL ödeme gerçekleştirilmiş ve vefa (geri alım hakkı) sözleşmelerine konu taşınmazlarımızın ilgili bankalarca Şirketimize devri konusunda süreç başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur. 


Geri Dön