26 / 04 / 2024

Adil Çelik: Sahil projemizi hayata geçirmek için çalışmalara başladık!

Adil Çelik: Sahil projemizi hayata geçirmek için çalışmalara başladık!

Gazipaşa Belediye Başkanı Çelik "Sahil projemizi hayata geçirmek için çalışmalara başladık. Burada 7 metrelik yol, kaldırım, koşu yolu, bisiklet yolu ve ışıklandırma yapacağız" dedi



GAZİPAŞA Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik, sahil projesiyle ilgili çalışmaları anlattı. Projenin hızlı bir şekilde ilerlediğini dile getiren Başkan Çelik, önümüzdeki günlerde çok yoğun bir şekilde dolgu çalışmasının başlayacağını kaydetti. Projenin mayıs ayına bitirilmesi planlandığını belirten Başkan Çelik, "Sahildeki büfeleri 10 yıllığına yap-işlet-devret modeliyle kiraya vereceğiz. Büfe kısımlarını ihaleyi alan kişiler yapacağı için dolgudan sonra orada çok fazla işimiz yok. Biz sadece 7 metrelik yol, kaldırım, koşu yolu, bisiklet yolu ve ışıklandırma yapacağız. Çalışma bittiğinde denizyolu ile bütünlük sağlanacak ve Gazipaşa'mızın güzelliğine güzellik katacak" dedi. 


HERKES DENİZİ GÖRECEK 

Proje tamamlandığında yoldan ve yürüyüş yolarından giden herkesin denizi rahatlıkla görebileceğini söyleyen Çelik, "Gazipaşa'mız için yapacaklarımız bizleri heyecanlandırıyor" diye konuştu. Hacımusa Çayı'na yapılacak olan proje ile ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden kararın geçtiğini belirten Çelik, "Hacımusa Çayı projesiyle ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü'nden doğal sit alanlarıyla ilgili karar geçti. Şimdi Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu'ndan geçecek. Ardından ihale yapıldıktan sonra duvar çalışması olacak. Ardından biz çalışmalara başlayacağız" dedi. Başkan Çelik, ilçede çevre düzenlemesi çalışmalarının da devam ettiğini belirtti.


Yeni Alanya


Geri Dön