20 / 04 / 2024

Adım İstanbul Başakşehir Projesi!

Adım İstanbul Başakşehir Projesi!

Firma: İntaya-İntes ve Eyg Yapı

Proje: Adım İstanbul

İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı'nın Başakşehir Adım İstanbul projesi, Emlak Konut GYO güvencesiyle yükseliyor. Adım İstanbul projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor...




İntaya, EYG ve İntes Ortaklığı, İstanbul Başakşehir'de Evvel İstanbul'dan sonra yeni projesi Adım İstanbul'un satışlarına başladı.  Adım İstanbul  Başakşehir Projesi 615 daire ve 120 ticari üniteden oluşuyor.


Adım İstanbul Başakşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor. Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselen Adım İstanbul Başakşehir Projesi Ocak 2018 yılında sahiplerine teslim ediliyor.


35 bin 76 metrekare alanda yükselen Adım İstanbul Başakşehir Projesinde yüzde 9 indirim imkanı sunuluyor. Adım İstanbul Başakşehir Projesinde metrekare birim fiyatı 4 bin TL ile 4 bin 500 TL arasında belirlendi.


Adım İstanbul Başakşehir ödeme planı kapsamında yüzde 24 ay sıfır faizle ya da banka kredisi kullanarak ödemeler yapılıyor. Projede yüzme havuzu, fitness, sauna, spor alanları, çocuk oyun alanı, alışveriş alanları, otopark gibi imkanlar yer alıyor.




Tel: 0212 924 16 16

Web: www.adimistanbul.com.tr

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön