16 / 04 / 2024

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.




Her geçen gün büyüyen ve gelişen Adıyaman’a daha iyi hizmetler sunabilmek için Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatı başladı.


Petrol Caddesinde bulunan mevcut Saha Amirliği’nin olduğu 4 bin 50 metrekarelik alanda başlayan inşaat çalışmasıyla ilgili bilgi veren yetkililer, kazılan temele beton döküm işleminin gerçekleştiğini söyleyerek, “Halkımıza daha sağlıklı ortamda hizmet verebilmek için icracı müdürlüklerimiz için yeni bir binanın inşasına başladık. Mevcut Saha Amirliğimiz içerisinde bulunan alanda yapılacak olan yeni binamız bodrum artı, zemin artı, dört kattan oluşacak. Her bir katı 675 metrekare olacak yeni binamızda toplam alan 4 bin metrekareyi aşacak. 2018 yılının başlarında tamamlanması hedeflenen yeni binada Fen İşleri Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Saha Amirliği birimleri hizmet verecek” diye konuştu.



Adıyaman Belediyesi


Geri Dön