20 / 04 / 2024

Adnan Köşker, yapımı devam eden Gebze Devlet Hastanesini gezdi!

Adnan Köşker, yapımı devam eden Gebze Devlet Hastanesini gezdi!

Gebze İcra Müdürlüğüne tahsis edilen ve tüm onarımları Gebze Belediyesi tarafından yapılan eski devlet hastanesindeki bakım onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker çalışmaları yerinde inceled





Gebze İcra Müdürlüğüne tahsis edilen ve tüm onarımları Gebze Belediyesi tarafından yapılan eski devlet hastanesindeki bakım onarım çalışmalarını yerinde inceleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, çalışmaları en kısa zamanda tamamlamayı hedeflediklerini söyledi.


Eski devlet hastanesi binası, Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı'na tahsis ediliyor. Sultan Orhan Mahallesi'nde bulunan ve uzun zamandır atıl vaziyette duran eski devlet hastanesi binası Gebze Belediyesi tarafından tadilattan geçiriliyor. Gebze İcra Müdürlüğü'ne tahsis edilmesi kararlaştırılan eski devlet hastanesi binasında tadilat ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Dış cephe, çevre düzenlemesi, boya, alçı sıva ve yer kaplamalarının yeni baştan Gebze Belediyesi tarafından yaptırıldığı eski devlet hastanesi binasındaki çalışmaları incelemek üzere binaya gelen Başkan Köşker'e Gebze Cumhuriyet Başsavcısı İbrahim Bağcı, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Sipahioğlu eşlik etti. Bir ay içerisinde tamamlanarak, adliyeye teslim edilmesi ve hizmete açılması planlanan eski devlet hastanesini gezen Başkan Köşker şu açıklamalarda bulundu:


Gebze'de önemli bir eksikliği giderecek olan eski devlet hastanesi binasının yenilenerek icra müdürlüğüne tahsisi konusunda Gebze Belediyesi olarak üzerimize düşen sorumluluğu yerine getiriyoruz. Tadilat çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlama gayretindeyiz. Binamız Gebze'mize hayırlı Uğurlu olur inşallah.


Geri Dön