19 / 04 / 2024

Metin Solak, Çiğli 'de yapımı devam eden projeleri inceledi!

Metin Solak, Çiğli 'de yapımı devam eden projeleri inceledi!

Çiğli Belediyesi yatırımlara ara vermeden devam ediyor. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, teknik ekibiyle birlikte Çiğli 'de yapımı devam eden projeleri sık sık yerinde inceliyor.




Çiğli Belediyesi spor tesisleri, Uğur Mumcu’da projelendirilen belediye şantiye tesisleri, İzmir’in en modern parklarından Denizpark, tabanı dev akvaryumla kaplı olan Akvaryumlu Deniz Kafe, Kaklıç Sosyal Tesisleri gibi önemli yatırımları tamamlayan Çiğli Belediyesi’nin önemli projelerinin yapımı devam ediyor. Projelerin geldikleri aşamayı yerinde inceleyen Başkan Metin Solak, yapımı devam eden 75. Yıl Türk Dünyası Parkı ile Uğur Mumcu Mahallesi pazaryerini inceledi. Başkan Solak, Teknik Başkan Yardımcısı Muharrem Aslan, Fen İşleri Müdürü Yusuf Açıkgöz ve Park ve Bahçeler Müdürü Hüseyin Türkdoğan ile birlikte devam eden çalışmaları denetledi.


İhtiyaçlara Cevap Veren Projeler

Çiğli’nin ihtiyaçlarına uzun yıllar cevap verebilecek projelere öncelik verdiklerini belirten Başkan Solak, yatırımlara ara vermeden devam ettiklerini söyledi. Geçtiğimiz ay temeli atılan Evka 2 Sosyal Tesisleri, 75. Yıl Türk Dünyası Parkı gibi halka direkt hizmet verecek önemli projeleri yapımına devam edildiğini belirten Başkan Solak şöyle konuştu;  “Halkımızın taleplerine göre hazırlanan projelerin geldikleri aşamaları sık sık yerinde inceliyorum. Teknik müdürler ve başkan yardımcımla sürekli iletişim halindeyiz. Çiğlimiz modern şehircilik yapılanmasının uygulandığı ilçelerin başında geliyor ve inanılmaz gelişme içinde. Halkımızın ihtiyaç duyduğu ve ilçemizde eksikliği hissedilen önemli projeleri tamamladık ve halkımızın hizmetine sunduk. Bunlar arasında yapımı devam eden, ilçemize uzun yıllar hizmet verecek, içinde amfi tiyatrosu, kafe-restoranı, piknik alanı ve 2 seyir kulesi bulunan 75. Yıl Türk Dünyası parkımız bulunuyor. Ayrıca Uğur Mumcu Mahallesi’ne yeni bir pazaryeri yapıyoruz.  Evka 2 Sosyal Tesislerimiz de önemli bir aşamaya geldi. Bu projeleri en kısa zamanda tamamlayıp halkımızın hizmetine sunacağız.”


Son Dakika




Geri Dön