20 / 04 / 2024

çiğli yatırımları

çiğli yatırımları

Çiğli’ye yeni nefes İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Yeni Mahalle’de 9 bin metrekare yeşil alan ve yaklaşık 4 bin metrekare otoparkı bulunan yeni bir park kurdu.

Çiğli'ye engelsiz park inşa ediliyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin yeşil alan düzenlemelerini yerinde inceledi. Naldöken Kavşağı yanındaki yeşil alan düzenlemesini gezen Başkan Kocaoğlu, piknik yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Çiğli'nin en büyük sorunu otopark!

İzmir Çiğli'de özellikle esnafın en büyük sorunu otopark ve yüksek işgaliye ücretleri. Belediyenin borç yükünün esnafa yüklendiğini iddia eden işletmeciler, Başkan Hasan Arslan'dan hizmet bekliyor

Çiğli altgeçit istiyor!

Ak Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşımın kolaylaştırılması için bölgeye bir altgeçit yapılması gerektiğini söyleyerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nu göreve çağırdı

Metin Solak, Çiğli 'de yapımı devam eden projeleri inceledi!

Çiğli Belediyesi yatırımlara ara vermeden devam ediyor. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, teknik ekibiyle birlikte Çiğli 'de yapımı devam eden projeleri sık sık yerinde inceliyor.

Türk iş adamları yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı!

Yabancıların doğrudan yatırımı azalırken, Türk sermaye göçü artmaya devam ediyor. İlk yedi ayda doğrudan yabancı yatırımlar yüzde 17 azalarak 3,2 milyar dolar olurken, doğrudan yatırıma giden Türk sermayesi ise yüzde 7 artarak 3,1 milyar dolara çıktı.

Müteahhitler yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini bekliyor!

İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık yaptığı açıklamada yeni yatırımlar için kredi faizlerinin düşmesini beklediklerini kaydederek, konut kredi faizlerinin düşmesiyle beraber yeni konut yatırımları için düğmeye basacaklarını söyledi.

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaey bedeli ile Fatih Tamince tarafından kuruldu. 

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Çatı Kurumsal Taşınmaz Yatırımları Ve Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Burak Binboğa tarafından kuruldu.

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Trıllıonı Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Mezar A Abdelall tarafından kuruldu.

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mif Eğitim Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gürcan Mazman ve Murat Sabah ortaklığında kuruldu.

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Işıkları Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kafkas Kartalları Turizm İşletmeciliği Ve Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Şamil Çağlar tarafından kuruldu.

Çiftçilere müjde! Tarım yatırımlarında hibe desteği limitleri resmen yükseldi! İşte o rakamlar...

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, tarıma dayalı ekonomik yatırımların desteklenmesinde hibe desteği verilecek proje alt ve üst limitleri yükseltildi. İşte ayrıntılar...

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi Kuruldu!

Franchaıs Turizm Yatırımları Gıda Anonim Şirketi dün Şişli’de Adnan Cam tarafından kuruldu.

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Kuruldu!

İş Enerji Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'da Murat Doğan, Cansel Nuray Aksoy ve Mehmet Reha ortaklığında kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Arazi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

çiğli yatırımları Haberi

çiğli yatırımları


Çiğli’ye yeni nefes İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Yeni Mahalle’de 9 bin metrekare yeşil alan ve yaklaşık 4 bin metrekare otoparkı bulunan yeni bir park kurdu. 


Kente yeni yeşil alanlar kazandırmak için çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Yeni Mahalle’de başladığı park projesinde sona yaklaştı. Anadolu Caddesi ile Çiğli İZBAN İstasyonu arasında kalan alanda hayata geçirilen park projesinde, 9  bin metrekare yeşil alan içerisinde çocuk oyun grupları, basketbol sahası, ışıklı süs havuzu ve oturma gurupları yer alıyor. Parkın yanında ise 3 bin 900 metrekarelik otopark bulunuyor.  Yapım çalışmalarında son aşamaya gelinen park, önümüzdeki günlerde hizmete açılacak.   


İzmir Büyükşehir...