19 / 04 / 2024

Adnan Polat: Türkiye yatırımcı için cazibe merkezi!

Adnan Polat: Türkiye yatırımcı için cazibe merkezi!

Piyalepaşa İstanbul projesi MIPIM'de yabancı yatırımcıların beğenisine sunulurken Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Türkiye'yi MİPİM gibi gayrimenkul dünyasının en önemli arenalarından birinde temsil etmekten dolayı gurur duyduklarını söyledi.



Polat: Türkiye yatırımcı için cazibe merkezi' 

Polat Holdingin 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Piyalepaşa İstanbul projesi MIPIM'de yabancı yatırımcıların beğenisine sunuldu. Fuara bu sene üçüncü kez katılmaktan dolayı son derece memnun olduklarını belirten Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Türkiye'yi M İPİ M gibi gayrimenkul dünyasının en önemli arenalarından birinde temsil etmekten dolayı gurur duyduklarını belirtti. Türkiye'nin güçlü ekonomisi ile yerli ve yabancı yatırımcılar için bir cazibe merkezi olmayı sürdürdüğünü söyleyen Polat, Polat Holdingin ülke ekonomisine olan güvenini hem yurtiçinde hem de yurtdışında gösterdiğini belirtti. 


Piyalepaşa İstanbul gibi hem bulunduğu bölgeye hem de sektöre katma değer sağlayacak bir projeyi hayata geçirdikleri için gurur duyduklarını belirten Adnan Polat, projenin hem yaşamak hem de yatırım yapmak için ideal bir proje olduğunu söyledi.


Habertürk



Geri Dön