28 / 03 / 2024

AE Arma-Elektropanç, Dubai'deki AVM'nin müteahhitliğini yapacak!

AE Arma-Elektropanç, Dubai'deki AVM'nin müteahhitliğini yapacak!

AE Arma-Elektropanç Dubai’de çok prestijli bir alışveriş merkezinin 65M USD’lık teknik müteahhitliğini imzaladı. Projenin 2017 yılı gibi bitmesi planlanıyor.



AE Arma-Elektropanç Yönetim Kurulu Üyesi Burak Kızılhan “AE Arma-Elektropanç’ın geçmişinde başarıyla teslim etmiş olduğu projeler, firmamızı bölgenin en aranılan teknik müteahhitlik firmalarından biri olmasını sağladı” dedi.


3 kıtada operasyonlarını sürdüren Türkiye’nin en güçlü teknik müteahhitlik firması AE Arma-Elektropanç’ın başarıları çeşitli kurumlarca tasdiklenmiş durumda.


İnşaat sektörünün prestijli uluslararası dergisi Engineering News Record (ENR) tarafından yayımlanan “Dünyanın En Büyük 250 Müteahhitlik Firması” listesine üst üste ikinci kez yer alan ve 2015 yılında 16 basamak yükselerek 229. sıradan yer bulan AE; MEP Middle East tarafından yayımlanan “Orta Doğu’nun En Büyük 25 Müteahhitlik Firması” listesinde de üst üste ikinci kez yer almış, 13. sıradan 10 basamak yükselerek 3. sıradan yer bulmuştur. AE, ayrıca Fortune Türkiye’nin hazırladığı Türkiye’nin en büyük 500 şirketinin yer aldığı listelerde de yer almıştı.


Geri Dön