26 / 04 / 2024

Afyonkarahisar´da 49 yıllığına kiralık 4 arsa!

Afyonkarahisar´da 49 yıllığına kiralık 4 arsa!

Afyonkarahisar Milli Emlak Müdürlüğü, üçü Çakır Köyü´nde, biri Beyyazı Köyü´nde olmak üzere 4 arsayı 49 yıllığına kullanım hakkı verecek



Afyonkarahisar Milli Emlak Müdürlüğü, üçü Çakır Köyü´nde, biri Beyyazı Köyü´nde olmak üzere 4 arsanın 49 yıllığına kullanım hakkını vermek üzere ihale düzenledi. Alanları 13 bin 500 metrekare ile 360 bin 32 metrekare arasında değişen arsalar için Afyon Defterdarlığı 72 milyon 7 bin TL ile 2 milyon 700 TL arasında değişen rayiç bedeller tayin etti.

Defterdarlığın 49 yıllığına kullanım hakkı vereceği araziler imar planlarında konut dışı kentsel çalışma alanı, turizm tesisi ve canlı hayvan borsası olarak görünüyor. Bu arazilerin 49 yıllık kullanım hakkına sahip olmak isteyen girişimcilerin 10 Kasım 2010 tarihine kadar dosyaları ile birlikte Milli Emlak Müdürlüğüne başvurmaları gerekiyor.
İclal SÜZGÜN/Emlakkulisi.com
www.milliemlak.gov.tr
www.afyondefterdarligi.gov.tr

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön