24 / 04 / 2024

Ağaoğlu Central Park LEED Gold Sertifikası adayı!

Ağaoğlu Central Park LEED Gold Sertifikası adayı!

Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Central Park projesinde satışlar devam ediyor. New York mimarisinden esinlenilerek inşa edilen proje çevre dostu yeşil binalara verilen LEED Gold Sertifikası adayı.



Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından İstanbul Bakırköy'de inşa edilen Ağaoğlu Central Park konut projesinde satışlar devam ediyor. Bin 155 konut ve 27 villadan oluşan proje İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve toplam 1 milyon metrekareyi bulması beklenen şehir parkına komşu konumda. Ataköy Marina'ya birkaç dakika uzaklıkta olan Ağaoğlu Central Park, Bursa, Bandırma ve Yalova'ya hızlı ulaşım sağlayan İDO terminallerine de yakın. Proje sahil yoluna da yürüme mesafesinde bulunuyor. 


İÇİNDE SANAT ATÖLYESİ VAR 

73 bin metrekarelik araziye sahip projenin yüzde 80'ini yeşil alan olarak ayrıldı. Ağaoğlu Central Park sosyal donatıları ile özellikle çocuklu aileler için tercih sebebi olacak Projede açık-kapalı yüzme salonu, kapalı spor salonu, fitness salonu, pilates odası, oyun konsol odası, sinema odası, sanat atölyesi, parti odası, karaoke odası, çocuk oyun parkları, yürüyüş ve bisiklet parkurları yer alıyor. New York mimarisinden esinlenilerek inşa edilen proje çevre dostu yeşil binalara verilen LEED Gold Sertifikası adayı. 1+1'den 6+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin bulunduğu projede konutlarının büyüklükleri 44 ile 211 metrekare arasında. 


ULAŞIM AĞI ÇOK GÜÇLÜ

İstanbul şehir parkının Bakırköy'e çok fazla değer katacağını kaydeden Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Marmaray, tüp geçit, metro, deniz otobüsü, marina, sahil ve E-5 yolu ile Bakırköy çok güçlü ulaşım bağlantılarına sahip. Bölge yeni yatırımlara ciddi gelişim gösterecek" dedi. Yabancı yatırımcıların ilçedeki değişimin farkında olduğunu vurgulayan Ağaoğlu, "Başta Körfez ülkelerinden olmak üzere ilçeye özel bir yabancı ilgisi var" dedi. 


http://www.agaoglu.com.tr/


Sözcü




Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Bakırköy'de hayata geçirilen Ağaoğlu Central Park, konumuyla dikkat çekiyor. Proje, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin yapacağı 1 milyon metrekarelik İstanbul'un şehir parkına komşu. Ataköy Marina'ya ise birkaç dakika uzaklıkta olan Ağaoğlu Central Park, İDO terminallerine de yakın. Ayrıca sahil yoluna yürüme mesafesinde. Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, bugüne kadar 35 binin üzerinde konut inşa ettiğini ve herkese kazandırdığını belirtti. Bu projenin hayatmm dönüm noktası olduğuna vurgu yapan Ağaoğlu, "Bölge Marmaray, tüp geçit projesi ve şehir parkı ile değer kazandı. Müşterilerimize hep kazandırdık. Ağaoğlu Central Park'ta daha da çok kazanacaklar" dedi. New York mimarisinden esinlenilerek inşa edilen Ağaoğlu Central Park, çevre dostu yeşil binalara verilen Leed Gold Sertifikası adayı. 1+1'den 6+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin bulunduğu projede 12 villa da yer alıyor. 


SOSYAL ALANLARI BOL 


Ağaoğlu Central Park sosyal alanlarıyla özellikle çocuklu aileler tarafından tercih ediliyor. Projede açık-kapalı yüzme salonu, kapalı spor salonu, fitness salonu, pilates odası, oyun konsol odası, sinema odası, sanat atölyesi, parti odası, karaoke odası, çocuk oyun parkları, yürüyüş ve bisiklet parkurları yer alıyor.




Posta



Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Tamamlandığında 1 milyon metrekare büyüklüğe ulaşacak İstanbul'un şehir parkına komşu olan Ağaoğlu Central Park, ulaşım avantajıyla dikkat çekiyor. Ali Ağaoğlu, "Zaten müşterilerimize kazandıran projeler yapıyoruz. Central Park'ta daha çok kazanacaklar" dedi.


New York mimarisinden esinlenerek Bakırköy'de inşa edilen Ağaoğlu Central Park projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak ve tamamlandığında 1 milyon metrekare büyüklüğe ulaşacak İstanbul'un şehir parkının komşusu. Ayrıca Ataköy Marina, Bursa, Bandırma ve Yalova'ya hızlı ulaşım sağlayan İDO terminallerine ve çeşitli ulaşım ağlarına yakın olan projenin lokasyonuyla müşterilerine daha fazla prim kazandırması hedefleniyor. 


LEED Gold adayı 

Bugüne kadar 35 binin üzerinde konut inşa ettiğini ve herkese kazandırdığını belirten Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, "Bu proje benim için gerçekten hayatınım dönüm noktasıydı. Puslu havalarda önemli çıkışlar yaparak sektöre hareketlendirdik. Geçen zaman içerisinde bölge Marmaray, tüp geçit projesi ve şehir parkı ile daha da değer kazandı. Zaten müşterilerimize kazandıran projeler yapıyoruz. Ağaoğlu Central Park'ta daha da çok kazanacaklar. Kurduğumuz ilişkilerden, yaptığımız sözleşmelerden ve gerçekleştirdiğimiz satıştan memnunuz" dedi Ağaoğlu Central Park, çevre dostu yeşil binalara verilen Leed Gold Sertifikasının da adayı. 


Çocuklu aileler hedefte 

1+1'den 6+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin bulunduğu projede 44 ile 55 metrekare aralığındaki 1+1 daireler 384 adet ile projenin yüzde 33'ünü, 69 ile 107 metrekare aralığındaki 2+1 daireler 500 adet ile projenin yüzde 43'ünü, 126 ile 174 metrekare aralığındaki 3+1 daireler 201 adet ile projenin yüzde 17'sini, 148 ile 211 metrekare arasındaki 4+1,4.5+1 daireler ise 48 adet ile projenin yüzde 4'ünü oluşturuyor. Çatı dubleksi 5+1 ve 6+1 daireler 10 adet olmakla birlikte projenin yüzde l'ini kapsıyor. Projede bulunan 12 adet villalar ise 5.5+1 ve 7+1 arasında değişen seçeneklerle sunuluyor. Ağaoğlu Central Park sosyal donatıları ile özellikle çocuklu aileleri hedefliyor. 


Şehrin merkezinde yer alıyor 

- Proje, alışveriş merkezleri, spor, eğlence ve tüm ulaşım olanaklarının kesiştiği yerde. 

- İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan, tamamlandığında 1 milyon metrekare büyüklüğe ulaşacak İstanbul'un en büyük şehir parkına komşu. 

- Sahil yoluna yürüme mesafesinde. 

- Ataköy Marina'ya sadece birkaç dakika uzaklıkta. 

- Bursa, Bandırma ve Yalova'ya hızlı ulaşım sağlayan İDO terminallerine yakın. 

- Atatürk Havalimanı üzerinden tüm merkezlere yalnızca birkaç saat mesafede. 

- Hastaneler, üniversite, adliye ve sosyal alanların merkezinde. 


Reklam filminde oynadı 

AĞAOĞLU Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Bakırköy'de hayata geçirdikleri Ağaoğlu Central Park projesinin reklam filminde oynadı. Reklam filminde Ağaoğlu, RollsRoyce marka makam aracının arkasına bisiklet bağlıyor. Ağaoğlu Central Park reklam filmini İngiliz yönetmen Babak Zand Goodarzi ile Fransız Görüntü Yönetmeni Jean Paul Seresin çekti. 


Vatan


Geri Dön