23 / 04 / 2024

Ağaoğlu inşaat sektörünün en itibarlı firması seçildi!

Ağaoğlu inşaat sektörünün en itibarlı firması seçildi!

Türkiye İtibar Endeksi 2017 Araştırması sonuçları açıklandı. Açıklamaya göre, İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aağaoğlu oldu.



Türkiye İtibar Endeksi 2017 Araştırması ile enerji, beyaz eşya, GSM, inşaat, otomobil, hazır giyim, gıda, ilaç, ulaşım, bankacılık, elektronik eşya, turizm, sigorta, eğitim, makine, mobilya, perakende, alkolsüz içecek ve akaryakıt sektörlerindeki şirketlerin itibarı ölçümlendi.

Türkiye İtibar Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Acar, konu le ilgili olarak “Seçkin akademisyenlerce hazırlanan Türkiye İtibar Endeksi Raporu, ülke ekonomimizin lokomotif sektörlerindeki firmaların gelişimine, kurumsallaşmasına ve ülkemize daha çok katkı yapmasını sağlayan bir pusula ve navigasyon aracı görevi üstlenecek” açıklamasında bulundu.

İnşaat sektöründe “Türkiye’nin En İtibarlı Markası”,Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Aağaoğlu seçildi. Ağaoğlu, ödülünü ise İtibar Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Acar’ın elinden aldı.


Geri Dön