25 / 04 / 2024

Ağaoğlu kampanyası devam ediyor! 50 ay 0 faiz, hemen teslim daireler!

Ağaoğlu kampanyası devam ediyor! 50 ay 0 faiz, hemen teslim daireler!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Ağaoğlu kampanyası kapsamında Ataşehir'de yer alan My Towerland ve de Maslak'ta yer alan My Home Maslak projelerinden 50 ay faizsiz vadelendirme ödeme seçeneği devam ediyor.



Ağaoğlu İnşaat kampanyasını 'Beni seven faizsiz sevsin, evine hemen geçsin' sloganıyla devam ediyor. Kampanya 2 proje için geçerli... Bu projeler Ataşehir'de yer alan My Towerland ve Maslak'ta yer alan My Home Maslak...


Kampanya dahilinde yüzde 10 oranında peşinat ödemesi uygulanıyor. Kalan yüzde 40 banka kredisi ve yüzde 50'lik kısım ise  faizsiz ara ödeme olarak vadelendiriliyor. 


Banka kredili ödemelerin yanı sıra firma bünyesinde de taksitlendirme ile çeşitlendirilen kampanyada yüzde 50 peşinat ödemesi yapıldıktan sonra firma bünyesinde 50 ay boyunca 0 faizle taksit yapılıyor. 


My Towerland Ataşehir projesi:


Hemen teslim My Towerland projesinde 3 bin 500 konut yer alıyor. 1 oda 1 salon konut seçeneklerinin satıldığı projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler bulunuyor. 


My Towerland projesinde konutların fiyatları 697 bin TL'den başlıyor. My Towerland projesinde buhar odası, fitness merkezi, oyun alanları, yüzme havuzu, güvenlik ve sauna yer alıyor. 


Telefon: 444 6 777

Web: http://www.mytowerland.com/


My Home Maslak projesi:


Hemen teslim edilen My Home Maslak projesi, 3 blok halinde hayata geçiriliyor. Projede daire fiyatları 572 bin TL'den teras ev fiyatları 756 bin TL'den başlıyor. 


Projenin sosyal alanlarında  güvenlik, spor alanları, otopark, çocuk oyun alanları,yüzme havuzu bulunuyor. 


Tel: 444 6 777

Web: http://www.myhomemaslak.com/


Ağaoğlu İnşaat iletişim bilgileri

Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Kübra GENÇ/Emlakkulisi.com



Geri Dön