18 / 04 / 2024

Ağaoğlu Maslak 1453'te yaza merhaba partisi düzenlendi!

 Ağaoğlu Maslak 1453'te yaza merhaba partisi düzenlendi!

İş, sanat ve cemiyet hayatının ünlü isimleri; GÜNAYDIN'ın önceki akşam Ağaoğlu Maslak 1453'te düzenlediği partiyle 'Yaza merhaba' dedi.



ğaoğlu Yaza Merhaba Partisi, önceki akşam Maslak Ağaoğlu 1453'te gerçekleşti. İş, sanat ve cemiyet hayatından birçok ismi buluşturan partiye; SABAH Ek Yayınlar Yönetmeni Şengül Balıksırtı ile GÜNAYDIN Yayın Koordinatörü Sinan Özedincik evsahipliği yaptı. İş, sanat ve cemiyet hayatından ünlü simaları buluşturan partiye; Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun yanı sıra, Eda-Ali Onaran, Süleyman-Ahu Orakçıoğlu, Zuhal-Ceylan Pirinçcioğlu, Mine Kalpakçıoğlu, Sitare Akdilek, Raşit Bağzıbağlı, Kerem-Elif Gönlüm, Heves Ekinci ve Betül Demir gibi isimler katıldı. atv'nin iddialı yapımları 'Kara Ekmek', 'Kertenkele' ve 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın oyuncuları da partinin konukları arasındaydı. Funda Karayel'in sunuculuğunu üstlendiği geceye, Barbaros söylediği şarkılarla renk kattı. 



KONUKLARDAN DEV PROJEYE TAM NOT 

Ünlü konuklar, Maslak'ta önemli konumuyla Nişantaşı ve Bağdat Caddesi'ne alternatif oluşturmaya hazırlanan Maslak 1453'te yer alan örnek daireleri gezdi. 4 bin 681 konut ve 533 ticari alanın yer aldığı dev proje; ünlü isimlerin beğenisini kazandı. Tasarımı, konsepti ve inşaat teknolojisiyle dünyanın en büyük karma projelerinden biri olan Maslak 1453; iki meydanı ve kulelerin arasında uzanan 1453 metrelik caddesiyle ilgi uyandırdı. Konuklar; Ali Ağaoğlu'ndan, projede yer alan mağazalar, butikler, yeme-içme mekanları, sanat galerileri ve iki alışveriş merkeziyle ilgili bilgi aldı. Renkli anların yaşandığı ve konukların şıklıklarıyla dikkat çektiği parti; şehrin kalbinin attığı Maslak'ta sıcak yaz rüzgarları estirdi.



Sabah 


Geri Dön