23 / 04 / 2024

Ağaoğlu My Home Maslak ve My Towerland kampanya!

Ağaoğlu My Home Maslak ve My Towerland kampanya!

Ağaoğlu İnşaat, "Büyük Ağaoğlu kampanyası"na başladı. Kampanya ödeme planlarını kapsıyor ve My Home Maslak ve My Towerland projelerinde geçerli. İşte Ağaoğlu My Home Maslak ve My Towerland kampanya detayları...



Büyük Ağaoğlu kampanyası başladı. Ağaoğlu İnşaat'ın My Home Maslak ve My Towerland projelerinde yeni bir kampanya başladı. Kampanya ödeme planlarını kapsıyor.


Ağaoğlu My Home Maslak detayları

Teslimlerin hemen yapıldığı Ağaoğlu My Home Maslak projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon dubleks daireler yer alıyor. Projede daireler 697 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 


Ağaoğlu My Towerland detayları

Ağaoğlu My towerland projesinde daire teslimi hemen yapılıyor. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden oluşan projede 2+1 daireler 697 bin TL'den başlıyor. 


Ağaoğlu My Home Maslak ve My Towerland kampanya

Ağaoğlu My Home Maslak ve My Towerland kampanya kapsamında Ağaoğlu İnşaat bünyesinde ödeme yapıldığında toplam bedelin yüzde 50'si peşinat olarak ödeniyor ve kalan bedel 50 ay vade farksız ödeniyor. Banka kredisi ile ise yüzde 10 peşinat ödendiğinde, kalan bedelin yüzde 40'ı vade farksız taksitle ödeniyor ve kalan bedel banka kredisi ile ödeniyor. 


Tel: 444 6 777

Web: http://www.agaoglu.com.tr/

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön