24 / 04 / 2024

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de vade farksız ödeme imkanı!

Ağaoğlu My Newwork Ataşehir'de vade farksız ödeme imkanı!

Firma: Ağaoğlu İnşaat

Proje: My Newwork

Tek blok halinde yükselen My Newwork projesinde ofislerin alanları 107 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor. Projede metrekare birim fiyatı 4 bin 430 dolardan başlıyor...



14 bin metrekare alan üzerine yayılan  My Newwork  projesi İstanbul Anadolu yakasında Ataşehir'de yer alıyor. Proje Fenerbahçe Ülker Sports Arena ile Ağaoğlu My Prestige projesine komşu olarak yükseliyor.


Ataşehir My Newwork projesi tek blok halinde ofis projesi olarak hayata geçiriliyor. Satış süreci devam eden My Newwork Ataşehir projesi  Ağaoğlu İnşaat  imzası taşıyor.


Ağaoğlu My Newwork ne zaman teslim sorusuna 2016 yılının Aralık ayı yanıtı veriliyor. My Newwork ödemeleri kapsamında yüzde 50 peşinattan sonra 30 ay vade farksız taksitlendirilebiliyor.


Ağaoğlu My Newwork satılık ofis fiyatları metrekare bazında 4 bin 430 dolardan başlangıç gösteriyor. Projedeki ofislerin büyüklükleri 107 metrekare ile 172 metrekare arasında değişiyor.


Ağaoğlu My Newwork Ataşehir sosyal olanakları arasında restoran, mağazalar, eğlence üniteleri, tiyatro, dinlenme alanları, seyir terası, yeme içme alanları, spor kompleksi, otopark, oyun alanları gibi imkanlar bulunuyor.


My Newwork Ataşehir telefon: 444 6 777

Web: http://www.agaoglumynewwork.com/

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön