23 / 04 / 2024

Ağaoğlu My World Europe projesi Uluslararası Kentsel Tasarım Ödülü'nü aldı!

Ağaoğlu My World Europe projesi Uluslararası Kentsel Tasarım Ödülü'nü aldı!

Gecekondu önleme bölgesinde yapılan ve Türkiye’nin ilk kentsel dönüşüm projelerinden My World Europe projesi Ideal Standard International Holdings tarafından verilen Uluslararası Kentsel Tasarım Ödülü'nü aldı.



Türkiye’nin ilk kentsel dönüşüm projelerinden My World Europe projesi Uluslararası Kentsel Tasarım ödülü aldı. Ideal Standard International Holdings tarafından verilen ödülü Ağaoğlu Şirketler Grubu adına alan Projeler Koordinatörü Murad Acar; ‘Bu projenin tasarımını bünyemizdeki mimari ekip ile gerçekleştirdik’ dedi.


Gecekondu önleme bölgesinde yapılan ve Türkiye’nin ilk kentsel dönüşüm projelerinden olan Ağaoğlu My World Europe’a uluslararası ödül geldi. Merkezi Brüksel’de bulunan Ideal Standard International Holding’in Kentsel Tasarım Ödülü şirketin Dünya Başkanı David Hamill tarafından verildi.


Ağaoğlu My World Europe projesi Uluslararası Kentsel Tasarım Ödülü nü aldı!


Ağaoğlu Şirketler Grubu adına ödülü alan Projeler Koordinatörü Murad Acar; ‘ Emlak Konut GYO ile hasılat paylaşımıyla geliştirdiğimiz My World Europe projesi 3050 konuttan oluşmaktadır. Türkiye’de başlatılan ilk kentsel dönüşüm projelerinden biri olan My World Europe gecekondu önleme bölgesinde hayata geçirilmiştir. Projenin tasarımı bünyemizdeki mimari grup tarafından gerçekleştirildi. Uluslararası bir ödülü alan mimari grubumuzun başarısıyla onur duyuyoruz. Ekibimi ve tüm çalışma arkadaşlarımı kutluyorum ECE Holding ve Ideal Standard International Holdings’e, bizleri bu ödüle layık gördükleri için çok teşekkür ediyoruz’ dedi. 


Sektörde 200 yıllık geçmişe sahip olan 17 bin 300 çalışanı ile 30 ülkede faaliyet gösteren Ideal Standard International Holdings’ın ödülleri bu anlamda özellikle Avrupa ve Batı ülkelerinde önemseniyor. 



Geri Dön