24 / 04 / 2024

Ağaoğlu My World Europe´un tüm detayları!

Ağaoğlu My World Europe´un tüm detayları!

Ağaoğlu İnşaat'ın yeni projesi My World Europe, Başakşehir-Ayazma´da Atatürk Olimpiyat Stadı´na komşu yaklaşık 200 dönümlük bir arazi üzerinde kuruluyor



Geçmişteki tüm Ağaoğlu projeleri gibi yaşam ve yatırım amaçlı tasarlanan My World Europe, TEM otoyoluna cephesi ve Metro bağlantısı ile bölgedeki tüm işyerleri, sanayi ve yerleşim yerlerine ulaşımı kolaylaştırıyor. 

My World Europe, Pool Residence, Arena Residence ve Golf Residence olmak üzere 3 bölümde yer alan 17 blokta toplam 3 bin 80 konut ve 20 ikiz villadan oluşuyor. 

1-Pool Residence, tam 130 metre uzunluğunda dev bir yüzme havuzunun her iki yanında konumlandırılmış 6 adet bloktan oluşurken, Arena Residence projenin merkezinde dekoratif bir açık havuz etrafında sıralanmış mağazalardan oluşan bir açık hava alış veriş merkezini saran karşılıklı 2 yapıdan oluşuyor. Üçüncü bölüme adına veren golf klübü ve kısa tur pist ise Golf Residence´ın 5 bloğuna komşu olacak şekilde konumlandırıldı.

My World Europe projesi içerisinde bulunan doğalgaz çevrim santrali ile sitenin elektrik enerjisi ihtiyacının tamamı karşılanıyor. Kojenerasyon sistemi ile doğalgaz santralinin atığından da sitenin ısınma ihtiyacı da karşılanıyor. My World Europe, böylece dünya standartlarında ısı yalıtım teknolojisiyle minimum enerji tüketecek şekilde tasarlandı. Binalar maksimum verimlilik ve minimum atık ile şu ana kadar geliştirilen çevreye en duyarlı proje ünvanını kazandı.
Pool Residence  130 metre uzunluğunda ve 1600 metrekare alana sahip bir açık hava yüzme havuzunun etrafında konumlandırılan 6 bloktan oluşuyor. Blokların her biri 32 katlı ve bu bloklarda 2+1, 3+1 ve 4+1 olmak üzere toplam 768 konut bulunuyor.

Açık yüzme havuzunda bulunan su kaydırakları ile My World Europe sakinleri doyasıya eğlenme fırsatı bulacaklar. Pool Residence´daki konutlarda her daireye özel kat bahçeleri bulunuyor, böylece Pool Residence sakinleri mutfaklarından, salonlarından kendi özel yeşil dünyalarına açılabilecekler.

2-Arena Residence, karşılıklı şekilde 3´er bitişik bloktan oluşacak şekilde büyük bir meydan etrafında konumlandırılmış 6 blokta 1402 konuttan oluşuyor. Bloklara ismini veren Arena, tam bir yaşam alanı. Açık koskoca bir meydan havuzunun etrafında konumlandırılmış mağazalardan oluşan açık hava alış-veriş merkezi My World Europe sakinlerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlandı. 

Çok estetik ve karakteristik bir mimarisi olan Arena Residence, 17 ile 25 arası değişken kat sayılarına sahip. Arena Residence´da normal katlardaki konutlar 1+1 ve 2+1, teraslardaki konutlar ise her birisinin özel muhteşem terasları olan 3+1 konutlardan oluşuyor.

3-Golf Residence 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle, her birisi 30 katlı olmak üzere 5 blokta toplam 890 adet konuttan oluşuyor. Golf Residence´da bloklar bir golf klübü, anrenman sahası (driving range) ve 9 delikli kısa tur bir golf sahasına komşu şekilde konumlandırıldı. Böylece golf sporu artık ulaşılamayacak bir ayrıcalık değil, My World Europe sakinleri için diledikleri an ulaşabilecekleri bir imkan haline geldi. Ayrıca My World Europe´da 10 adet ikiz olmak üzere toplam 20 adet de villa bulunuyor.

Ağaoğlu My World Europe'un dikkat çekici özellikleri arasında tek tuş ile tüm residence hizmetlerinin verildiği My World Europe sakinlerine özel My Card ayrıcalığı bulunuyor.

My Card, Golf, Arena ve Pool Residence'ların tamamı için Call Center alt yapısı ile 7/24 hizmet veren bir kolaylıklar merkezi; teknik servis, kişisel asistan, concierge hizmetleri, anlaşmalı mağazalardan indirimli alış veriş, her türlü rezervasyon ve organizasyon hizmetleri, taşınma, ev dekorasyonu, hatta evinizin satış ve kiralaması dahil hiçbir konunun sizi yormaması için tasarlanmış bir kolaylıklar merkezi...

My World Europe'da kojenerasyon özelliği

My World Europe projesi içerisinde bulunan doğalgaz çevrim santrali ile sitenin elektrik enerjisi ihtiyacının tamamı karşılanıyor. Kojenerasyon sistemi ile doğalgaz santralinin atığından da sitenin ısınma ihtiyacı da karşılanıyor. My World Europe, böylece dünya standartlarında ısı yalıtım teknolojisiyle minimum enerji tüketecek şekilde tasarlanmış olup binalar maksimum verimlilik ve minimum atık ile şu ana kadar geliştirilen çevreye en duyarlı proje ünvanını kazanıyor.

Spor ve kişisel bakım alanında artık bir marka haline gelen My Club, Ağaoğlu My World Europe sakinlerinin de hizmetinde. Televizyonlu koşu bantları, cardio ve bilgisayar kontröllü gym ekipmanları, Pilates ve Power Plate gibi tüm dünyada revaçta olan dersler ve onların araç gereçleri... My Club'ın neden en iyi olduğunu açıklayan bir kaç özellikten biri. Konusunda uzman eğitmenlerle birlikte bilinçli ve doğru bir şekilde spor yapacak kalıcı bir forma kavuşacaksınız.

My Club'in SPA bölümünde kendinizi şımartmak için sayısız seçenek mevcut. Kapalı havuz, sauna, buhar odası, cilt ve vücut bakımı türk hamamı jakuzinin yanında dilerseniz altın şarap, çikolata masajları gibi özel masajlarla adeta yeniden doğacaksınız. Kapalı havuz sayesinde her mevsim yüzebilecek her mevsim zinde olacaksınız

444 6 777

www.agaoglu.com.tr

YASAL UYARI : Haber sitemiz 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayın yapmaktadır. Sitemizde yayınlanan haber ve fotoğraflar, ilgili sayfamıza link verilmek koşuluyla yayınlanabilir. Aksi durumlarda art niyetli kişi ve/veya kuruluşlar ile ilgili her türlü yasal haklarımız saklıdır.


Geri Dön