18 / 04 / 2024

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Dubai Finans Merkezi'ni ziyaret etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Dubai Finans Merkezi'ni ziyaret etti!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu başkanlığında Dubai Finans Merkezi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. Ağaoğlu, İFM'nin ABD ve İngiltere gibi örnekler incelenerek ve ihtiyaçlar tespit edilerek tasarlandığını bildirdi.



Ağaoğlu Şirketler Grubu, Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu başkanlığında Dubai Finans Merkezi'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.


Gruptan yapılan açıklamaya göre Ağaoğlu heyeti, Dubai Finans Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette Dubai Finans Merkezi yöneticileri konuklarına sunum yaparak, uluslararası finans merkezi olmak için verilmesi gereken teşvik ve vergisel avantajları anlattı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Ali Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin ABD ve İngiltere gibi örnekler incelenerek ve ihtiyaçlar tespit edilerek tasarlandığını bildirdi.


Bu örneklerden birinin de Dubai Finans Merkezi olduğunu aktaran Ağaoğlu, Dubai Finans Merkezi'nin bir ülke politikası olarak görüldüğünü ve bu doğrultuda planlandığını dile getirdi.


Bu sayede de yatırımcısına vergiden, şirket sahibi olma konusuna kadar pek çok avantaj sağladığına işaret eden Ağaoğlu, "İstanbul Finans Merkezi de kamusal faydanın esas alındığı, ülke ekonomisinin yanı sıra bölge ekonomisinin de nabzını tutacak bir proje olarak hayata geçirildi" ifadelerini kullandı.


Ağaoğlu heyetinin ziyareti sonrası Dubai Finans Merkezi yöneticileri Ali Ağaoğlu'na bir plaket takdim etti. 


AA


Geri Dön