25 / 04 / 2024

Ağaoğlu yatırımlarına genç yöneticiler yön verecek!

Ağaoğlu yatırımlarına genç yöneticiler yön verecek!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, gelecek 20 yıllık stratejisini belirledi. Buna göre şirket 4 ana sektöre odaklanacak. İnşaat, sanayi, enerji ve turizm alanlarındaki yatırımlara Ağaoğlu ailesinin genç yöneticileri yön verecek.



Geçen hafta gerçekleşen Anadolu'dan Renkler Medeniyetler Buluşması etkinliğinde, Ağaoğlu çalışanları kendilerine her zaman bir baba şefkati ile yaklaşan Ali Ağaoğlu'na 'Yılın Babası' ödülü verdi. Ali Ağaoğlu da, "Her geçen gün büyüyen bir aileye sahibiz. Biz Ağaoğlu olarak konut yapıyoruz, yaşam alanları inşa ediyoruz, insanların kaynaşacağı, dostlukların kurulacağı mekanlar oluşturuyoruz. Güvenli ve sağlıklı ortamlar sağlamaya çalışıyoruz. Bunu da ekibimle beraber en iyi şekilde yapıyoruz" mesajı verdi. 


Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı, Mehmet Canıtatlı'ya yaptığı açıklamada, 'Ağaoğlu'nda artık Alicanlar Dönemine giriliyor' diyerek yeni dönem yönetiminin ilk sinyallerini verdi. Rahvalı, "Şirketimizin gelecek 20 yılını planladık. Bu çerçevede Ali Beyin oğlu Alican Bey sanayinin, yeğeni Hakkı Bey enerjinin başına geçti. Önder Halisdemir bey de değişimin önemli bir parçası olarak Ağaoğlu Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanlığı görevine başladı. Alternatifleri olmasına rağmen tercih ettiğimiz Halisdemir, vizyoner ve dinamik yapısı, deneyim ve yeteneklerinin yanında inovatif fikirleri ile grubumuzun gücüne güç katacaktır" diye konuştu. 


İKİ ÇİMENTO FABRİKASI 

Her biri 180'er milyon dolarlık iki çimento fabrikası kuracaklarını dile getiren Rahvalı, "Bunlardan birisi Marmara, diğeri Akdeniz bölgesinde olacak. Düzce'nin Yığılca ilçesindeki fabrikada 400 kişi istihdam edilecek. Akdeniz bölgesindeki fabrika için de çalışmalar devam ediyor. Her iki fabrikayı da Alican Ağaoğlu yönetecek" dedi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu da, "Kendimizi topluma karşı sorumlu hissediyoruz. 

Yalnızca inşaat, turizm ve enerji projeleriyle değil; eğitim ve çevre anlamında da topluma katkıda bulunmayı kendimize görev biliyoruz" dedi. 


1453'TE DÖNÜM NOKTASI OLDU 

İnşaatı devam eden Maslak 1453 projesindeki Cadde Mağazalarının kiralanması ve satışı için üç ekibin farklı ülkelerde 600 şirketle görüşmeler yaptığını söyleyen Rahvalı, "Bunların bir kısmı Türkiye'ye ilk kez gelecek olan markalar. 533 üniteden yüzde 30'nu satacağız. Geri kalanı kiraya verilecek. AVM'nin tümünü kiraya vereceğiz. Yılın üçüncü çeyreğinde satış ve kiralama sürecini başlatmış olacağız" dedi. 


Yeni Akit



Geri Dön