06 / 12 / 2025

ağaoğlunun 20 yıllık stratejisi

ağaoğlunun 20 yıllık stratejisi

Ağaoğlu Şirketler Grubu, gelecek 20 yıllık stratejisini belirledi. Buna göre şirket 4 ana sektöre odaklanacak. İnşaat, sanayi, enerji ve turizm alanlarındaki yatırımlara Ağaoğlu ailesinin genç yöneticileri yön verecek.

Sakmur Gıda İnşaat ve Toprak Group Gıda İnşaat’a 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Bakırköy 2. Asliye Ticaret Mahkemesi, konkordato davası kapsamında Sakmur Gıda ve İnşaat Ticaret A.Ş. ile Toprak Group Gıda İnşaat Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret A.Ş. için 1 yıllık kesin mühlet kararı verdi. 

Konkordato talep eden Tunahan Solar Enerji’ye 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi, 2025/411 esas sayılı dosyada Tunahan Solar Enerji Tarım Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. için 1 yıllık kesin mühlet kararı verdi. 

Altın 46 yılın en yüksek yıllık artışa hazırlanıyor! 

Altının ons fiyatı bu yıl yatırımcısına yüzde 40'ın üzerinde kazandırırken, 1979'dan sonraki en yüksek yıllık artışa imza atmaya hazırlanıyor.

Des Tec Mühendislik ve Des Yazılım’a 1 yıllık kesin konkordato koruması!

Manisa Asliye Ticaret Mahkemesi, Des Tec Mühendislik Dış Ticaret A.Ş.ve Des Yazılım Mühendislik Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. için 1 yıllık kesin mühlet kararı verdi.

Ekol Soğuk Çekme Demir Çelik’e 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Bakırköy 3. Asliye Ticaret Mahkemesi, Ekol Soğuk Çekme Demir Çelik Sanayi Ticaret A.Ş. hakkında 1 yıllık kesin mühlet kararı verdi.

20 yıldır sağlık sektöründe hizmet veren Urogen Medikal iflas etti! 

Sağlık sektöründe 20 yıllık tecrübeli, genç ve dinamik kadrosu ile adından sıkça söz ettiren Urogen Medikal iflas etti. 

KW Auto Yedek Parça ve VİP Auto Yedek Parça’ya 1 yıllık kesin konkordato mühleti verildi!

Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi LKW Auto Yedek Parça Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ile VİP Auto Yedek Parça Anonim Şirketi hakkında 1 yıllık kesin konkordato mühleti kararı aldı.

İzmir Kemalpaşa’da yıllık 18.6 milyon TL’ye kiralık arazi!

İzmir Kemalpaşa’da yer alan arazi 5 yıllığına kiraya verilecek. Söz konusu arazinin yıllık tahmini kira bedeli 18 milyon 623 bin 724 TL olarak açıklandı.

20 yıllık asansör şirketinden kötü haber! Teori Mühendislik Asansör için iflas kararı verildi!

20 yıllık asansör firması Teori Mühendislik Asansör için İstanbul Anadolu 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'nden kritik karar geldi. Mahkeme, şirketin iflasına karar verdi. 

Konkordato talep eden Mertinoks Yapı Malzemeleri hakkında 1 yıllık kesin mühlet verildi!

Bakırköy 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından konkordato talebinde bulunan Mertinoks Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. hakkında 1 yıllık kesin mühlet verildi.

Konutun 20 yıl amortisman süresinde yıllık getirisi yüzde 5!

Blog yazarı Fatih Pakdamar, 'Kim alıyor bu evleri?' sorusunun yanıtını verdi. Pakdamar, "Konutun 20 yıl amortisman süresinde yıllık getirisi yüzde 5" dedi. 

Konut alanlar nakit mi yoksa kredi mi tercih ediyor? Uzman isim son 3 yıllık rakamları açıkladı!

Konut kredisi faizleri gerilemeye devam ediyor. Kredi ile ev alanların sayısında yükselme beklenirken, ocakta sadece yüzde 14.91 oranında kişi kredi ile ev satın aldı. Uzman isim son 3 yıllık kredi ile ev alanların oranını açıkladı. İşte detaylar...

54 yıllık inşaat firmasından Beylikdüzü'ne 54 konutluk yeni proje! Topçuoğlu Beylikdüzü satışa çıktı!

Beylikdüzü Topçuoğlu projesi, 54 yıllık tecrübesiyle Topçuoğlu İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa ediliyor. Satışların yeni başladığı projede konut fiyatları merak ediliyor. Peki Beylikdüzü Topçuoğlu'nda konut fiyatları ne kadar? Hangi tip konutlar var?

ağaoğlunun 20 yıllık stratejisi Haberi

ağaoğlunun 20 yıllık stratejisi

Geçen hafta gerçekleşen Anadolu'dan Renkler Medeniyetler Buluşması etkinliğinde, Ağaoğlu çalışanları kendilerine her zaman bir baba şefkati ile yaklaşan Ali Ağaoğlu'na 'Yılın Babası' ödülü verdi. Ali Ağaoğlu da, "Her geçen gün büyüyen bir aileye sahibiz. Biz Ağaoğlu olarak konut yapıyoruz, yaşam alanları inşa ediyoruz, insanların kaynaşacağı, dostlukların kurulacağı mekanlar oluşturuyoruz. Güvenli ve sağlıklı ortamlar sağlamaya çalışıyoruz. Bunu da ekibimle beraber en iyi şekilde yapıyoruz" mesajı verdi. 


Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Azası Hasan Rahvalı, Mehmet Canıtatlı'ya yaptığı açıklamada, 'Ağaoğlu'nda artık Alicanlar Dönemine giriliyor' diyerek yeni dönem yönetiminin ilk sinyallerini verdi. Rahvalı, "Şirketimizin gelecek 20 yılını planladık. Bu çerçevede Ali Beyin oğlu Alican Bey sanayinin, yeğeni Hakkı Bey enerjinin başına geçti. Önder Halisdemir bey de değişimin önemli bir parçası olarak Ağaoğlu Şirketler Grubu...