25 / 04 / 2024

Ağaoğlu: Yeni trend Cadde 1453 olacak

Ağaoğlu: Yeni trend Cadde 1453 olacak

Cadde 1453, sanat galerileri, yeme-içme mekanları ve dünya markalarıyla İstanbul'un en iddialı caddelerinden biri olmaya hazırlanıyor. Ali Ağaoğlu projeyi, "yeni bir şehir oluşturuyoruz" şeklinde tanımlıyor.



1453 olacak Cadde 1453, sanat galerileri, yeme içme mekanları ve dünya markalarıyla İstanbul'un en iddialı caddelerinden biri olmaya hazırlanıyor. 


Ağaoğlu Maslak 1453 İstanbul projesi içinde yen alan Cadde 1453, dünya markalarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Şehir merkezi, ana cadde olgusunu bir çekim merkezi olarak hayata geçirmeyi hedefleyen projede kültür, sanat, yeme içme, eğlence ve gece hayatının tüm unsurları bir araya getiriliyor. İki adet meydan çevresi ve kulelerin arasında devam eden 1453 metre uzunluğundaki caddenin her iki tarafında da kuleler altında çeşitli büyüklükte mağazaların bulunacağı projede ayrıca iki ayrı alışveriş merkezinin olacağı belirtiliyor. 


YENİ BİR ŞEHİR MASLAK


1453 projesi dünyanın en büyük mix projelerinden biri olduğunu söyleyen Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kumlu Başkan Ali Ağaoğlu, "Maslak 1453 tasarımı, konsepti, teknolojisiyle farklı bir proje. 

Maslak 1453 ile alışılagelmiş bir konut projesi değil, biz yeni bir şehir oluşturuyoruz. 

1453 metre uzunluğundaki cadde dünya markalarını barındıracak " dedi. 


FONLAR GELİYOR


Ağaoğlu Şirketler Grubu Murahhas Aza'sı Hasan Rahvalı ise Maslak 1453 ile Türkiye'de ve dünyada ilkleri realize etmeyi hedeflediklerini belirterek, "Bu anlamda cadde konseptinin organize perakende uygulaması örneği ile Cadde 1453 Türkiye'de bir ilk olacak, İstanbul'un fethiyle uygun anlam ifade etmesi için caddenin uzunluğunu 1453 metre yaptık" diye konuştu. 


Akşam





Geri Dön