24 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.



Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile Ali İbrahim Ağaoğlu tarafından kuruldu.

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı olan Ali Ağaoğlu, 1981'den itibaren toplu konut siteleri inşa ediyor. 1990’lı yılların sonlarında başladığı “My” konseptli yaşam alanları ve My World, My Office, My Towerland gibi hayata geçirdiği projelerle Ataşehir, Ayazma ve Çekmeköy ilçelerinde yeni konut projeleri sundu. 

 Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Türk müteahhit ve iş adamı olan Ali Ağaoğlu, ekonomi dergisi Forbes'in 2012'de yayınladığı “En Zengin 100 Türk” listesinde 10. sırada yer almıştı. Mart 2013 itibariyle ise Forbes'in yaptığı araştırmaya göre, 2.7 milyar ABD doları servetiyle, Türkye'nin 8., dünyanın ise 527. en zengin iş adamı oldu. Ağaoğlu, 2017 yılı itibarıyla 1 milyar dolar şahsi serveti ile Türkiye'nin en zengin 27. insanı oldu. 

Konut ve inşaat projeleri yatırımlarını hız kesmeden sürdüren Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun sahibi Ali Ağaoğlu, yeni şirketiyle bu kez turizm yatırımlarına imza atacak. 

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi konusu:

Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti verenler ile devre mülkler hariç) ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Adres: 

Barbaros Mh.Ihlamur Bul. Ağaoğlu Şir.Gr.Blok 4b İç K1 Ataşehir

Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!


Geri Dön