23 / 04 / 2024

Agena Park,Esenyurt-TEM bağlantı yolu ile değer kazanıyor!

Agena Park,Esenyurt-TEM bağlantı yolu ile değer kazanıyor!

Esenyurt'a büyük değer kazandıracak bağlantı kavşağı ile bölgenin konut projeleri de değer kazanıyor. Agena Park, alışveriş alanlarıyla, parklarıyla, 24 saat güvenliğiyle şehrin tüm ayrıcalıklarını bir arada sunuyor



Esenyurt'a büyük değer kazandıracak bağlantı kavşağı ile bölgenin konut projeleri de değer kazanıyor. E5 ve E6-TEM otoyoluna yakın konumuyla ve yeni yapılan Esenyurt-TEM bağlantı yolu ile ulaşımda çok daha avantajlı hale gelen Agena Park, alışveriş alanlarıyla, parklarıyla, 24 saat güvenliğiyle şehrin tüm ayrıcalıklarını bir arada sunuyor.

AVM'LERE çOK YAKIN

Temelleri atılan bağlantı yolu ile ulaşımın çok daha rahat hale geleceği Agena Park, alışveriş merkezlerine çok yakın bir konumda yer alıyor. Açık ve kapalı otoparkları ve 24 saat özel güvenlik sistemi ile huzurlu bir yaşam sunan proje, fitness salonu, kapalı yüzme havuzu ve kafesinin yanı sıra mağazalanyla çarşı tadında yaşam alanı sunuyor. Radye jenerel temel üzerine tünel kalıp sistemiyle son deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen Agena Park, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri ve uygun ödeme seçenekleriyle satışa sunuluyor.
Habertürk/Necmi çİçEKçİ

0212 450 25 50
www.agenapark.com

[email protected]


Geri Dön