29 / 03 / 2024

Ağrı'da hastane yangını çıktı!

Ağrı'da hastane yangını çıktı!

Doğubayazıt'da özel bir hastanede psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören hastanın kapısını kilitleyerek yatakları ateşe vermesi nedeniyle çıkan yangında hastalar, başka hastanelere kaldırıldı. Hastanede ikinci kat kullanılamaz hale geldi.



Doğubayazıt'da özel bir hastanede psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gören hastanın kapısını kilitleyerek yatakları ateşe vermesi nedeniyle çıkan yangında hastalar, başka hastanelere kaldırıldı.


Alınan bilgiye göre, özel bir hastanenin ikinci katında 203 numaralı odada psikolojik sorunları nedeniyle tedavin gören Hatice E. önce odanın kapısını kilitleyerek yatakları ateşe verdikten sonra bileklerini kesti. Kapı kırılarak alevler arasından çıkarılan Hatice E. ilk müdahalesi yapıldıktan sonra polise teslim edildi.


Yangın nedeniyle çalışanlar ve hasta yakınları, hastaları tahliye etti. Daha sonra olay yerine gelen ambulanslara taşınan hastalar, Doğubayazıt Devlet Hastanesine götürüldü. 


Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin bir saatlik çalışması sonucu yangın başka katlara sıçramadan söndürülürken ikinci kat kullanılamaz hale geldi.


AA


Geri Dön