26 / 04 / 2024

Ağustos ayı kamu işçisi alım ilanları belli oldu! İşte KPSS şartsız kamu işçisi olma fırsatı!

Ağustos ayı kamu işçisi alım ilanları belli oldu! İşte KPSS şartsız kamu işçisi olma fırsatı!

Kamu işçisi olma fırsatı! Ağustos ayı kamu işçisi alım ilanları belli oldu mu? İşte KPSS şartsız kamu işçisi olma fırsatı!



Kamu kurumları geçtiğimiz günlerde personel alımlarını sık sık duyurmaya başladı. Kura yöntemi ile kamu personeli alımı haberi de ETİ Maden İşletmeleri’nden geldi. KPSS şartı olmadan çok sayıda kamu işçisi alacağını duyuran ETİ Maden İşletmeleri’ne başvuru ekranına dair bilgi verdi. Başvuruların 5 Ağustos’ta sona ereceği de belirtildi.

BAŞVURU TARİHLERİ!

Kamu kuruşları işçi alımlarını duyurmaya başladı. Pek çok kamu kurumu son dönemde arka arkaya personel alım ilanlarını yayımlamaya başlarken ETİ Maden İşletmeleri de personel alımı yapacağını duyurdu.  Bu söz konusu alımlar da İŞKUR üzerinden gerçekleştirilecek. Başvuru ekranları resmi olarak açılan ilana 5 Ağustos tarihine kadar başvuru yapılabileceği ifade edildi.

KPSS ŞARTI ARANIYOR MU?

ETİ Maden işe alımlarında KPSS şartının olmadığı belirtilerek en az ilköğretim mezunu olmak üzere adayların başvurularının alındığı ifade edildi. Başvuru yapmak isteyen tüm adaylar İŞKUR’un web sitesi üzerinden aşağıdaki bağlantı adresi üzerinden başvuruların yapılabileceği bildirildi.

Kamu kurumu işçi alımı 1 Ağustos tarihinde başlamış olup 5 Ağustos tarihinde sona ereceği belirtilerek adaylar için alımlarda KPSS şartı aranmadan, kura ile yapılacak olup, kurada adı çıkan adaylar için de kuradan sonra sözlü sınav yapılacağı paylaşıldı.

BAŞVURU DETAYLARI NELERDİR?

Söz konusu ilana başvuru yapacak olan adaylar İŞKUR internet sitesi üzerinden 1-5 Ağustos 2022 tarihleri arasında başvurularını yapabilecekleri belirtildi. Başvurular İŞKUR açık iş sayfasından ilan numaraları girilerek yapılacağı açıklandı ve başvuru şartları ve tüm detayların ilan numaralarını girdikten sonra ekrana çıkacağı belirtildi. Bunun dışında açılan sayfada İşyeri Unvanı kısmına “ETİ Maden İşletmeleri” yazarak ilanlar detaylıca incelenebilir.

THY duyurdu! THY indirimli bilet ne kadar? İşte THY’den ucuz bilet kampanyası!

Otomobil satışlarında beklenmedik gelişme! Kimse bunu beklemiyordu! İşte detaylar!

Bakan Nebati açıkladı! Yeni paralar mı geliyor? 500 liralık banknot mu geliyor?


Geri Dön