19 / 04 / 2024

Ahmet Coşkun, İstanbul'da Florya'ya taşındı!

 Ahmet Coşkun, İstanbul'da Florya'ya taşındı!

Ahmet Coşkun, dört yaşlarındaki ikizleri, dokuz yaşındaki oğlu ve eşi ile birlikte İstanbul’a taşındı. İkametgah olarak Florya’yı tercih eden Coşkun, tüm iş gündemlerine İstanbul’da daha hakim olduklarını dile getiriyor



Adana merkezli Süvari, özellikle son yıllardaki atağı ile erkek giyiminin önde gelen şirketleri arasına girmeyi başardı.


Bu durumun ortaya konmasında özellikle şirketin İstanbul’a taşınmasının payı büyük. Grupta en son Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Coşkun, dört yaşlarındaki ikizleri, dokuz yaşındaki oğlu ve eşi ile birlikte İstanbul’a taşındı, ikametgah olarak Florya’yı tercih eden Coşkun, tüm iş gündemlerine İstanbul’da daha hakim olduklarını dile getiriyor.


2012’de piyasalardaki daralma ihtimalini de göz önünde bulundurarak, yüzde 30 olan büyüme planlannı yüzde 17’ye çeken Coşkun, geçen yıl performanslarına bağlı olarak bir önemli projeye daha imza atma olanağı olmuş.


Kardeşi, yönetim kumlu üyesi Fatih Coşkun ile birlikte ABD’li Getro Şirketi ile Talep Tahmin Sistemi adı verilen bir yazılımı Süvari bünyesine dahil etmişler. Fatih Coşkun, projeye ilişkin, “Tüm verileri yazılıma yüklüyoruz. Karşılığında bize stok yönetiminden, ne zaman kampanya yapmamıza kadar tüm akslarımıza ilişkin net somut yanıt veriyor. İki aylık uygulama ile mağazalarımızdan poşetli çıkan müşterimizin oranı yüzde 8.5’tan yüzde 10.5’a çıktı. Beklentimiz yüzde 20’ler mertebesine çıkmak” diyor.

Ekonomist Dergisi


Geri Dön