19 / 04 / 2024

Ahmet Davutoğlu İstanbul’da partisi için bina kiraladı!

Ahmet Davutoğlu İstanbul’da partisi için bina kiraladı!

Kasım ayında parti tabelasını asmayı amaçlayan Ahmet Davutoğlu, İstanbul’da bulunan parti binasını seçti. Burada bulunan çalışmalar eski AKP’li Selim Temurci Temurci tarafından yürütülüyor.



AKP'den istifa eden eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni parti kurma çalışmalarına hız verdi. Kasım ayında yeni partisinin tabelasını asmayı planlayan Davutoğlu, Ankara'da bulunan çalışmalarını Beysukent'teki binadan başlatılıyor. İstanbul çalışmaları için de E-5 üzerinde bir ofis kiralandı. Buranın yeni partinin İstanbul il başkanlığı binası olması planlandı. İstanbul'daki parti çalışmasını AKP'de de il başkanlığı  Selim Temurci tarafından yürütülüyor.

Ahmet Davutoğlu İstanbul’da partisi için bina kiraladı!

BİNANIN ÖZELLİKLERİ

Yeni bina Bahçelievler'de yer alıyor. Metro, metrobüs ve tramvay gibi toplu ulaşım fırsatı sunulan binanın tabelası partinin ismi açıklandıktan sonra asılacak. Kiralanan binanın daha önce Kadir Has Üniversitesi tarafından kullanıldığı açıklandı. 1700 metrekare büyüklükte yer alan bina, Ankara'daki genel merkezin ardından, partinin önemli merkezlerinden biri haline gelecek.

PARTİNİN ÖNEMLİ MERKEZLERİNDEN BİRİ OLACAK

Ankara'da bulunan çalışmalar sonrasında Beysukent'te bulunan binada başlatılan çalışmalarda Ahmet Davutoğlu, İstanbul için de daha önce Kadir Has Üniversitesi'nin kullandığı binayı seçti.
 


Geri Dön