19 / 03 / 2024

Ahmet Davutoğlu'ndan kira ödemeleri için öneri!

Ahmet Davutoğlu'ndan kira ödemeleri için öneri!

Şanlıurfa'da gazetecilerle bir araya gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, esnafın kira ödemelerinin karşılanması gerektiğini dile getirdi. 



Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü için kentte gazetecilerle bir araya geldi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Şanlıurfa'nın düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümünü tebrik eden Davutoğlu, o dönemin tüm kahramanlarını saygı ve rahmetle andığını belirtti.

Türkiye'nin her yerini dolaştıklarını ve vatandaşlarla bir araya gelerek sıkıntı ve taleplerini dinlediklerini söyleyen Davutoğlu, şunları söyledi: 

Ahmet Davutoğlu ndan kira ödemeleri için öneri!

"Bir zaruret gereği eğer ramazan ayında kapanma gerçekleşecekse ki gerçekleşebilir, gerçekleşmelidir de bu vaka artışları dolayısıyla. Devlet, esnafımızın kira, doğal gaz, elektrik, su faturalarını bu kapanma süresince karşılamalı, çiftçilerimize girdi maliyetlerini azaltacak şekilde gübre, yem ve mazot desteği verilmeli, kısa çalışma ödeneği tekrar uygulamaya konulmalı ve işsizlerimize hane başına çok ciddi bir katkıda bulunulmalı."

Pandemi nedeniyle kapalı olan restoran ve kafelerin kira ödemelerinin askıya alınması önerisi!


Geri Dön