24 / 04 / 2024

Ahmet Davutoğlu'ndan Bingöl'e dev yatırım müjdesi!

Ahmet Davutoğlu'ndan Bingöl'e dev yatırım müjdesi!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bir dizi açılışı gerçekleştirmek için geldiği Bingöl'de toplu açılış töreninde konuştu. Bingöllülere milyonlarca dev yatırımın müjdesi verildi.



Başbakan Ahmet Davutoğlu, toplu açılışları gerçekleştirmek amacıyla geldiği Bingöl'de Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu'nda halka hitap etti.


Başbakan Ahmet Davutoğlu'na Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'da eşlik etti.


Davutoğlu konuşmasına, "Buradan tüm bu hizmetlerin başlamasına vesile olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın doğum gününü kutluyorum. Necmettin Erbakan'ın vefatının 5.yıl dönümünde onu rahmetle anıyorum. Rahmetle anıyoruz" diyerek başladı.


Başbakan Davutoğlu konuşmasında, "Başbakan olarak bir yılda iki kez geliyorum Bingöl'e. Her bir Bingöllü bizim yüreğimizin parçasıdır. Buraya ziyaretimin üç sebebi var. Birincisi teşekkür etmek. Bingök her zaman yanımızda oldu. 1 Kasımda yüzde 66 oyla yanınızdayız diye haykırdı. Binlerce teşekkür ediyoruz. İkinci sebebi yine teşekkür için. Bu hain alçaklar, ülkemizi terörle tehditlerine karşı dimdik duran ilimiz oldu. Özellikle Bingöllü kardeşlerim "bu vatan bölünmez" diye haykırdı, hepinize teşekkür ediyorum. Üçüncü sebebi ise bingöl'e kazandırdığımız bazı eserlerin açılışını yapmak" dedi.


Davutoğlu, "Biz bugün Bingölümüze eli boş gelmedik. Sizlere verdiğim her sözü yerine getirmenin bahtiyarlığı ile karşınızdayım. Ankara'da ülke geneli ile verdiğimiz sözleri yerine getiriyorsak, iller için verdiğimiz sözleri de yerine getiriyoruz. Bingöl'e sevgimizi, aşkımızı gösteren hizmet paketi ile karşınızdayım. Güzelliğini, imar ve icrasını daha da artıracak bir hizmet paketi ile karşınızdayım" diye konuştu.


Eski parayla 83 trilyonluk yatırım hizmette


"Bugün açılışını yapacağımız hizmetler arasında kayak tesisleri, otogar, göletler var. Eski parayla 83 trilyonluk yatırım bugün hizmete giriyor. Bingöl biraz daha müreffeh hale geliyor. Birileri yıkmak için yola çıkar biz yapmak için yola çıkarız. Bizim meselemiz bu, bizim gündemimiz bu. Bingöllü kardeşlerimin daha refah, daha huzur içinde olmadır bizim meselemiz. Türkiye'ye kazandırdığımız eserlerle de gurur duyuyoruz. Aynı heyecanla hizmet için koşturuyoruz."



Yeni Şafak


Geri Dön