20 / 04 / 2024

Aziz Kocaoğlu'ndan Güzelbahçe Kültür Merkezi açıklaması!

Aziz Kocaoğlu'ndan Güzelbahçe Kültür Merkezi açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, İzmir Güzelbahçe Belediye Meclisi’nin ilçeye kazandırılacak olan kültür merkezine isminin verilmesi kararına ilişkin açıklama yaptı. İşte Aziz Kocaoğlu'ndan Güzelbahçe Kültür Merkezi açıklaması...



İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, Güzelbahçe Belediye Meclisi’nin ilçeye kazandırılacak kültür merkezine isminin verilmesi kararına ilişkin açıklamasıdır:


“Güzelbahçe Belediye Meclisi’nin, ilçedeki vatandaşların talebiyle yapımı tamamlanmak üzere olan kültür merkezine ‘Aziz Kocaoğlu’ ismini verme yönündeki kararını basın yoluyla öğrenmiş bulunuyorum.

Öncelikle şahsıma yönelik bu teveccüh nedeniyle tüm ilgililere kamuoyu önünde teşekkürü bir borç bilirim. Ancak bugüne dek taviz vermeden uyguladığım prensipler ve sahip olduğum anlayış çerçevesinde, iyi niyetle alındığından en ufak bir kuşku duymadığım bu kararı üzülerek kabul edemeyeceğimi belirtmeliyim. Geçmişte de sadece şahsım için değil, görev başında bulunan hiçbir kamu yöneticisinin isminin kamu eliyle yapılan yatırımlara verilmesini tasvip etmeyeceğimi belirtmiştim. 

Böyle bir takdiri gelecek kuşaklara bırakmamızın daha doğru olacağı düşüncesiyle, gösterdikleri nezaketten dolayı, belediye başkanımız Sayın Mustafa İnce’ye, saygıdeğer meclis üyelerimize ve Güzelbahçe ilçemizin vefalı insanlarına teşekkür ederim. 

Saygılarımla.”


Aziz Kocaoğlu



İzmir Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön