26 / 04 / 2024

Ahmet Deniz: Batman örnek bir kent olacak!

Ahmet Deniz: Batman örnek bir kent olacak!

Batman Valisi Ahmet Deniz, "Batmanımızı, yollarıyla, parklarıyla, yeşil alanlarıyla örnek bir kent yapmak için mesai mefhumu gözetmeksizin el birliğiyle çalışacağız." dedi.



Batman Valisi Ahmet Deniz, Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gereği, 28 belediyeye yönelik görevlendirmeler kapsamında Batman Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy’u, belediyedeki makamında ziyaret etti. 


Belediye gelişinde Aksoy ve birim müdürleri tarafından karşılanan Deniz, başkanlık makamına geçerek, belediye yönetimi ile bir araya geldi. 


Vali Deniz, Aksoy'a "hayırlı olsun" dileklerini ileterek çalışmalar hakkında bilgi aldı. 


Batman'ın ve halkının en iyi hizmeti alması için herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğini belirten Deniz, "Batman halkı en iyi hizmetlere layıktır. Batmanımızı yollarıyla, parklarıyla, yeşil alanlarıyla, sosyal donatı alanlarıyla örnek bir kent yapmak için el birliği ile çalışacağız. Bunun için herkesin mesai mefhumu gözetmeksizin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerekiyor." diye konuştu. 


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aksoy ise kendisine verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışacağını kaydetti. 



AA


Geri Dön