26 / 04 / 2024

Ahmet Edip Uğur: Balıkesir Kocaeli’yi model alacak!

Ahmet Edip Uğur: Balıkesir Kocaeli’yi model alacak!

Balıkesir’in il sınırlarında büyükşehir haline geldiğini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, seçimler öncesinde de Kocaeli’ye gelerek bilgi aldıklarını söyledi. Uğur Balıkesir'in Kocaeli’yi model alacağını da sözlerine ekledi





Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanan Ahmet Edip Uğur, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu makamında ziyaret etti. Balıkesir Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ın da katıldığı ziyarette Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ersin Yazıcı ve Genel Sekreter Yardımcıları Dr. Tahir Büyükakın ve Ercan Yazıcı, İSU Genel Müdürü İlhan Bayram ile Başkan Danışmanı Ömer Polat da hazır bulundu.


 


KOCAELİ’Yİ ÖRNEK ALDIK


Balıkesir’in il sınırlarında büyükşehir haline geldiğini belirten Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, seçimler öncesinde de Kocaeli’ye gelerek bilgi aldıklarını söyledi. 30 Mart’ta sandıktan çıkan sonuca göre başkan olduğunu belirten Uğur, “Başkanlığımız kesinleştikten sonra ilk olarak Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etmeye karar verdik. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni kendimize model olarak görüyoruz. Buradan alacağımız tecrübe ile Balıkesirimize daha iyi himzet edeceğimize inanıyoruz” dedi.


 


TECRÜBE EDİNDİK


“Dersimize çok iyi çalıştık” diyen Başkan Uğur, “Örnekleri inceledik. Kocaeli’de tecrübe edindik. Gerek Fen İşleri gerek İSU ve gerekse diğer birimlerden oldukça faydalandık. Seçim döneminde de edindiğimiz bu bilgileri, tecrübeleri halkımıza anlatarak bizi seçmelerini istedik. Çok şükür halkımız da bizden yana tercih kullandı” ifadelerini kullandı.


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön