20 / 05 / 2024

Ahmet Erdem kimdir? Ahmet Erdem kaç yaşında?

Ahmet Erdem kimdir? Ahmet Erdem kaç yaşında?

Shell Türkiye Ülke Başkanı, Shell & Turcas A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Sabancı Holding Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi  olarak görev yapan Ahmet Erdem kimdir? Ahmet Erdem kaç yaşında? İşte ayrıntılar...



Ahmet Erdem, İstanbul Teknik Üniversitesi'nde İnşaat Mühendisliği lisans eğitimi almasının ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Enstitüsü'nde Mühendislik Yönetimi dalında eğitimini tamamlamış bir profesyoneldir. 1990 yılında Shell şirketinde kariyerine başlamış ve Türkiye, Ortadoğu ve Avrupa'da üst düzey görevlerde bulunmuştur.

 Ahmet Erdem kimdir? Ahmet Erdem kaç yaşında?

Erdem, Yunanistan ve Türkiye'de Yatırım Müdürlüğü ve Türkiye Perakende Satışlar Müdürlüğü gibi görevlerin yanı sıra, 2006 yılında Shell & Turcas Petrol A.Ş. adlı ortak girişim şirketinin kurulmasında önemli bir rol oynamıştır. Bu ortak girişim şirketinin entegrasyon sürecinde Perakende Genel Müdürü ve İcra Kurulu üyeliği görevlerini üstlendikten sonra, Shell'in Doğu Afrika'daki faaliyetlerinin merkezi konumundaki Kenya'da Shell Ülke Başkanı ve Kenya Shell Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmıştır.


Geri Dön