18 / 04 / 2024

Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu yenileme çalışmalarını inceledi!

 Ahmet Misbah Demircan Beyoğlu yenileme çalışmalarını inceledi!

Beyoğlu’nda yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,bölge vatandaşlarıyla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunup, yapılan işler hakkında değerlendirmelerde bulunuyor.




Beyoğlu’nda yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Her fırsatta, yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,bölge vatandaşlarıyla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunup, yapılan işler hakkında değerlendirmelerde bulunuyor.


Beyoğlu’nda yol ve kaldırım çalışmaları devam ediyor. Her fırsatta, yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan,bölge vatandaşlarıyla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunup, yapılan işler hakkında değerlendirmelerde bulunuyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, rutin gerçekleştirdiği esnaf ve bölge ziyaretlerine Kasımpaşa Bölgesi’nden devam etti.Kasımpaşa Turşucu Bayram Sokak ve Ziyafet Sokak’ta yapılan yol ve kaldırım çalışmalarını inceleyen Başkan Demircan, çalışmalar hakkında Fen İşleri ekiplerinden bilgi aldı. Geç saatlerde yapılan incelemelere vatandaşlarda eşlik etti. Çalışmalar la ilgili vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunan Başkan Demircan, yolların ve kaldırımların tamamlanmasıyla mahallenin daha modern bir görünüm kazanacağının altını çizerek, yapılan çalışmaları bölge halkıyla birlikte değerlendirerek bilgilendirme yapıyor. Öte yandan Başkan Demircan, ziyaret ettiği bölgelerde yeni açılan, Beyoğlu’nun tarihi dokusuna ve kalite standartlarına uygun iş yerlerini ziyaret ederek, işletme sahiplerine bizzat memnuniyetini ifade edip, hayırlı işler temennisinde de bulunuyor.


Beyoğu Belediyesi 


Geri Dön