18 / 04 / 2024

Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu Emek Sineması'nın açılış tarihini verdi!

Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu Emek Sineması'nın açılış tarihini verdi!

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, çalışmaları son hızla devam eden Taksim Meydanı ve Emek Sineması’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu'ndaki Emek Sineması'nın ne zaman hizmete gireceğini de açıkladı.



Beyoğlu’nda sürdürülen çalışmaları yakından takip eden Demircan “Taksim Meydanı güzelleştirme çalışmaları başladı, Emek Sineması da 2015’in sonunda hizmete girecek” dedi.


Taksim Meydanı projesi ile Emek Sinemasının çalışmalarını yerinde inceleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan “Taksim Meydanı güzelleştirme çalışmaları başladı, Emek Sineması da 2015’in sonunda hizmete girecek” dedi.


Taksim Meydanı’nda sona geliniyor!


Beyoğlu’nda sürdürülen çalışmaları yakından takip eden Demircan, Taksim Meydanı yayalaştırma projesinin tamamlanmasının ardından peyzaj çalışmalarının da en kısa zamanda tamamlanacağı belirtti. Taksim Meydanı’nı daha yeşil ve daha güzel bir ortama çevireceklerini söyleyen Demircan “Yayalaştırma çalışmalarının sonunda Taksim Meydanı daha ferah ve ulaşılması daha kolay bir yere dönüştü. Taksim’i de araç trafiğinden kurtararak topluma açık bir alan haline getirdik. Yayalaştırma çalışmaları tamamlandıktan sonra uzun süren peyzaj çalışmalarının ardından son dokunuşlarımızı da yaparak burayı daha da güzel bir ortama dönüştüreceğiz” diye konuştu.


Taksim Emek'ine kavuşuyor!


Taksim’deki bölge gezisinin ardından Beyoğlu’nun sembol mekanlarından biri olan Emek Sinemasını da ziyaret eden Demircan “Emek Sineması eski haliyle hala korunuyor. Temizlik ve restorasyon çalışmaları tamamlandı. Arkadaki o sahnede yeni yapıda yerini alacak. Emek Sinema pasajı olacak burası. Bütün Beyoğlu sevenlere söylüyorum, burası bittikten sonra 10 tane yeni sinema salonuyla, o büyük sahnesiyle ve aktivite alanlarıyla Beyoğlu’na çıta atlatacak. O sıcak ve tarihi atmosferinde eksik kalan kısmı tamamlanmış olacak. 2015’in sonlarında ise Emek Sineması kapılarını açacak” şeklinde konuştu.


Beyoğlu Belediyesi


Geri Dön