18 / 04 / 2024

Taksim Emek Sineması ne zaman açılacak

Taksim Emek Sineması ne zaman açılacak

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, çalışmaları son hızla devam eden Taksim Meydanı ve Emek Sineması’nı ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Ahmet Misbah Demircan, Beyoğlu'ndaki Emek Sineması'nın ne zaman hizmete gireceğini de açıkladı.

Kamer İnşaat'tan Cercle d’Orient binası açıklaması!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Lale Özgentürk, bugünkü yazısında Emek Sineması’nın da bulunduğu Cercle d’Orient binasına ilişkin Kamer İnşaat'ın açıklamalarına yer verdi.

Yeni yasalar ile kentsel dönüşüm hızlandırılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Taksim 360 yenileme projesi ile restorasyonu tamamlanarak yenilenen tarihi “Emek Sineması”nda incelemelerde bulundu ve kentsel dönüşüm süreçleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Emek Sineması’nda ilk perde açıldı!

2013 yılında başlayan çalışmayla restore edilen tarihi Emek Sineması’nda perde açıldı, ilk oyunlar oynanmaya başladı. Provalarla birlikte son detayların yapıldığı Emek’te, etkinlikler de sürüyor.

Beyoğlu Emek Sineması açılış için gün sayıyor!

Emek Sineması Mart ayında sanatseverlere buluşmak için gün sayıyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Tarihi eserleri yaşatarak kullanma açısından önemli bir devrim yapıyoruz” dedi.

Vasip Şahin Tarlabaşı 360 projesi hakkında bilgi aldı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Emek Sineması’nın restorasyonu ile Tarlabaşı 360 yenileme projesinin çalışmalarında incelemelerde bulundu. Vali Şahin'e yaptığı incelemelerde Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan eşlik etti.

Emek Sineması’nın restorasyonu özensiz bulundu!

Emek Sineması’nın da içinde bulunduğu tartışmalı yapı adasının restorasyon projesine tepkiler devam ediyor. Ön cephedeki bitki motifi bezemeli rozet kırılarak yerine konulan yağmur gideri borusu özensiz bir restorasyon olarak nitelendi.

Emek Sineması'nın restorasyonu için suç duyurusu!

Restorasyonu kamuoyunda tartışma yaratan Emek Sineması davalık oldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca Emek Sineması’nı yıkıp yeni yerinde onaran Kamer İnşaat yetkililerinin aleyhine iddianame hazırladı.

Narmanlı Han restorasyonu tartışmaları da beraberinde getirdi!

Yıllardır kaderine terk edilmiş Narmanlı Han, yeniden şehir hayatına dönüyor. Tabii Emek Sineması ve her restorasyonda olduğu gibi 'tarih katlediliyor' tartışmaları da beraberinde geldi.

Emek Sineması'nın değeri yeni yerine naklolacak!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Hıncal Uluç bugün köşesinde " Beyoğlu'nda bir gurur anıtı.. Emek! " başlıklı yazısına yer verdi. İşte "Beyoğlu'nda bir gurur anıtı.. Emek! "yazısı...

Beyoğlu Emek Sineması tamamlanıyor!

Demircan: "Bu salon aslında Beyoğlu'nun ruhunu yansıtacak. Kameralar üzerinden bütün dünyaya yayılacak. Burada oluşturulan çıta aslında Beyoğlu'nun bütün çıtasını da belli bir noktaya getirmiş, ortaya koymuş olacak" dedi.

Emek Sineması Mart'ta açılacak!

Emek Sineması tepeden tırnağa yenilendi. Grand Pera projesi kapsamında giriş katından 5. kata taşınan Emek, Mart’ta sinemaseverlerle buluşmaya hazır.

Grand Pera, 2016’nın ilk çeyreğinde açılacak!

Kültür, sanat, eğlence, moda ve gastronominin hizmetine sunulan yeni nesil yaşam merkezi Grand Pera, 2016’nın ilk çeyreğinde açılacak. Grand Pera, Emek Sineması’nın kültürel değerini, sürdürülebilir bir anlayışla gelecek kuşaklarla tanıştıracak.

Emek Sineması ne zaman açılacak?

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan restorasyonu devam eden Emek Sineması inşaatında incelemelerde bulundu. Emek Sineması’nın 2016 yılında açılacağını müjdeleyen Demircan, “Beyoğlu sahnesine, sinemasına, kültür merkezine kavuşmuş olacak.” dedi.

Taksim Emek Sineması ne zaman açılacak Haberi

Taksim Emek Sineması ne zaman açılacak

Beyoğlu’nda sürdürülen çalışmaları yakından takip eden Demircan “Taksim Meydanı güzelleştirme çalışmaları başladı, Emek Sineması da 2015’in sonunda hizmete girecek” dedi.


Taksim Meydanı projesi ile Emek Sinemasının çalışmalarını yerinde inceleyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan “Taksim Meydanı güzelleştirme çalışmaları başladı, Emek Sineması da 2015’in sonunda hizmete girecek” dedi.


Taksim Meydanı’nda sona geliniyor!


Beyoğlu’nda sürdürülen çalışmaları yakından takip eden Demircan, Taksim Meydanı yayalaştırma projesinin tamamlanmasının ardından peyzaj çalışmalarının da en kısa zamanda tamamlanacağı belirtti. Taksim Meydanı’nı daha yeşil ve daha güzel bir ortama çevireceklerini söyleyen Demircan “Yayalaştırma çalışmalarının sonunda Taksim Meydanı daha ferah ve ulaşılması daha kolay bir yere dönüştü. Taksim’i de araç trafiğinden kurtararak topluma açık bir alan haline getirdik. Yayalaştırma çalışmaları tamamlandıktan sonra uzun süren peyzaj çalışmalarının ardından son dokunuşlarımızı da...