24 / 04 / 2024

Ahu Aysal'dan 'Les Ottomans' açıklaması: Bir ayağım gitti!

Ahu Aysal'dan 'Les Ottomans' açıklaması: Bir ayağım gitti!

Les Ottomans Otel’in eski sahibi Ahu Aysal, Les Ottomans Otel’in satılmasıyla ilgili ilk kez konuştu. Oteli çocuğu gibi gördüğünü anlatan Aysal, “Bir ayağım toprak altında kaldı” açıklamasında bulundu.



Les Ottomans Otel’in sahibi Ahu Aysal, otelin borçları nedeniyle satılmasının ardından açıklama yaptı. İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından düzenlenen ihale önceki gün gerçekleşti. 20 dakikada sonuçlanan ihalenin ardından, 440 milyon TL istenilen otelin yeni sahibi Akbank oldu. Bankanın, şirketten olan alacağına karşılık otelin sahibi olduğu ortaya çıktı. Hürriyet'ten Cenker Tezel'in haberine göre; konu hakkında çok üzgün olduğu söyleyen Aysal, “Ben Ünal Aysal beyin işleri bozulunca oteli ona verdim. O da otel için kredi çekti, ödemekte zorlanınca da otel satışa çıktı. Çok üzgünüm ama yapacak bir şey yok. Arkaya bakamazsınız. Olan oldu, otel gitti. Orası benim çocuğum gibiydi, bir ayağım toprak altında kaldı diyebilirim ama geriye de bakamayız” diye konuştu.

MUSK BENİ UÇURACAK

Ahu Aysal, bir uzay firmasına uzay turisti olmak için ödediği 100 bin doların ise kendisine iade edilmediğinden bahsederek, şu açıklamalarda bulundu: “O şirketi Hollanda mahkemesine verdim. Benden para alan firma Elon Musk ile anlaşma yaptı. Eğer para ödenmezse Musk’ın şirketi beni uzaya götürecek.”

Hotel Les Ottomans'ın yeni sahibi Akbank oldu!


Geri Dön