26 / 04 / 2024

Aile Bakanlığı'ndan müjde gibi müjde! 2.354 TL peş peşe hesaplara yattı! Hemen e-Devlet`ten siz de şık diye alın!

Aile Bakanlığı'ndan müjde gibi müjde! 2.354 TL peş peşe hesaplara yattı! Hemen e-Devlet`ten siz de şık diye alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından herkesi ilgilendiren bir son dakika açıklaması yapıldı. 2.354 TL peş peşe hesaplara yattı! Hemen e-Devlet`ten siz de şık diye alın! İşte bütün ayrıntılar...



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, belirli şartları sağlayan kişilere karşılıksız ve geri ödemesiz yardım ödemesi yapıldı. Hesaplarına 2.354 TL nakit para yatırıldığı belirtiliyor. Başvuru yapmak ve detayları öğrenmek için e-Devlet sistemine giriş yapılması gerekiyor.

 Aile Bakanlığı ndan müjde gibi müjde! 2.354 TL peş peşe hesaplara yattı! Hemen e-Devlet`ten siz de şık diye alın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, dar gelirli, ihtiyaç sahibi, engelli yaşlılar ve bakıma muhtaç vatandaşların günlük ihtiyaçlarını daha kolay karşılamalarına yardımcı olmak için sosyal yardım programlarını kademeli olarak genişletiyor. Ödemelerin belirli tarihlerde yapılacağı açıklandı.

E-Devlet sistemine giriş yaparak başvuru şartları ve detaylarını öğrenen kişilerin hesaplarına belirtilen miktarda nakit para yatırıldı. Bu ödeme geri ödemesiz ve karşılıksız olarak yapıldı.

Aile Bakanlığı'ndan müjde gibi müjde! 2.354 TL peş peşe hesaplara yattı! Hemen e-Devlet`ten siz de şık diye alın! Şimdi kontrol edin... 


Geri Dön