24 / 04 / 2024

Aile destek ödemeleri aralık ayının kaçında yatıyor? Aile destek parası nereye yatıyor?

Aile destek ödemeleri aralık ayının kaçında yatıyor? Aile destek parası nereye yatıyor?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyacı olan vatandaşlara belli bir ödeme tablosu çıkarmıştır. Bu destek ödemeleri bazı şartlara bağlıdır. İşte Aile destek ödemelerine dair araştırılanlar!



Aile destek ödemleri başvurular ise e-devlet üzerinden yapılıyor. Mevcut destekten tüm ihtiyaç sahibi hanelere yardım edilirken toplamda 15 bin TL'ye kadar ödeme yapılacağı duyuruldu.

AİLE DESTEK ÖDEMELERİ AYLIK TUTARI

Aile destek ödemeleri, kişi başına düşen aylık gelir aralığına göre hesaplanmaktadır. Aile Destek Programı ödemelerinde, gelir miktarına göre yardım tutarı değişiklik göstermektedir. Bu bağlamda hane içerisinde kişi başına düşen aylık gelir aralığına göre ödeme tutarları şu şekildedir;

  • 450 TL ve altı 1.250 TL,
  • 450 TL ve üzeri 911,15 TL ve altı 1.100 TL,
  • 911,15 TL üzeri 1372,30 TL ve altı 950 TL
  • 1372,30 TL üzeri 1833,45 TL'den az 850 TL
  • 850 ve 1250 TL aralığında değişkenlik göstermektedir. Aile destek ödemeleri 12 ay boyunca Aile Destek Programı içerisinde gerçekleşecektir.

Aile destek ödemeleri aralık ayının kaçında yatıyor? Aile destek parası nereye yatıyor?

İşte Aile destek ödemelerine dair merak edilen ayrıntılar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön