27 / 04 / 2024

Aile Destek ödemesi ne zaman zamlı yatacak? Aile destek yardımı şubat ayı ne zaman yatacak?

Aile Destek ödemesi ne zaman zamlı yatacak? Aile destek yardımı şubat ayı ne zaman yatacak?

Aile destek ödemelerinin ne zaman yatacağı merakla araştırılıyor. İşte 2023 şubat ayı aile destek ödemelerine dair detaylar!



2023 ŞUBAT AYI AİLE DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Aile destek yardımı Şubat ayı ödeme tarihine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Konuyla ilgili gelişme yapıldığı zaman haberimizde yer vereceğiz.

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEMELERİ NE KADAR OLDU?

Aile Destek Programı çerçevesinde geçerli olan başvurular, hanenin sosyoekonomik profilinin ve gelir seviyesinin belirlenmesi adına Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına iletilecek olup bu hanelerden 3294 sayılı Kanun bağlamında olduğu tespit edilenler, bu tespiti takip eden ödeme döneminden başlayarak söz konu destek programından yararlanabilecektir. İşte gelir düzeyine göre yapılan aile destek ödemelerine dair ayrıntılar…

  • 450 TL ve altı 1.250 TL ödenmektedir.
  • 450 TL üzeri/ 911,15 TL ve altı 1.100 TL ödenmektedir.
  • 911,15 TL üzeri/ 1372,30 TL ve altı 950 TL ödenmektedir.
  • 1372,30 TL üzeri/ 2.835,60 TL’den az 850 TL ödenmektedir.

850 ile 1.250-TL arasında değişmekte olan tutarlarda olmak üzere en fazla 12 ay süre ile Aile Destek Programı ödemesi gerçekleştirilir ve 12 aylık ödeme döneminin son ödemesi 2023 yılı Haziran ayı için olacaktır. Bu dönemin ödemesi takip eden Temmuz ayı gerçekleştirilerek söz konu destek programı sona ereceği duyuruldu.

Aile Destek ödemeleri başvuruları, e-Devlet Kapısı üzerinden veyahut ikametgâh adresinin bağlı olan 3294 sayılı Kanun kapsamında kurulmuş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına yapılabilir.

2023 imar affı son dakika! İmar affı çıktı mı? İmar affı ne zaman başlayacak? 2023 imar affı çıkacak mı?

Kredi notunu artık düşünmeyin! Bu yöntemle kredi notunuz 150 puan yükselecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön