24 / 04 / 2024

Aile destek programı ekim ödemeleri ne zaman yatacak?

Aile destek programı ekim ödemeleri ne zaman yatacak?

Aile destek programı ekim ödemeleri merakla araştırılıyor. İşte Aile destek programı ekim ödemeleri ne zaman yatacak? sorusunun yanıtı!



CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN AİLE DESTEK PROGRAMINA DAİR AÇIKLAMA!

Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısı'ndan hemen sonra kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Aile Destek Programı hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Açıklamasından öne çıkan satır başları şu şekilde;

"Türkiye Aile Destek Programımızın alanını geliştiriyoruz, bütçesini de 40 milyar liraya yükseltiyoruz. Bu şekilde toplam hane sayısının onda birine kavuşacak etkinliğe kavuşturmuş olacağız. Çocuklarımız için ek destekler getiriyoruz. Elektrik tüketim desteğinden aile desteği programı içinde var olan aileler de yararlanabilecek."

BAKAN DERYA YANIK AÇIKLADI "25 MİLYAR TL İLAVE DESTEK İLE PROGRAMI GENİŞLETİYORUZ”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Türkiye Aile Destek Programı'nın kapladığı alanı genişlettiklerini dile getirerek, "Programımızdan daha fazla vatandaşımızın yararlanabilmesi için halihazırda bulunan bütçemiz 15 milyar TL'ye 25 milyar TL ilave ederek programımızı genişletiyoruz" şeklinde konuştu.

AİLE DESTEK PAKETİ ÖDEMELERİ NE KADAR OLDU?

Aile destek paketi ödemelerinin ne kadar olduğu merakla araştırılan konular arasında yer almaktadır. Hane başına aylık 450, 500, 550 veya 600 lira olmak üzere ödenen Aile Destek Programı ödemeleri yıllık 5 bin 400 ila 7 bin 200 lira arasında değişmekteydi. Yapılan son artışla birlikte Aile Destek Programı ödemeleri 850 ile 1250 TL aralığına çıkarılmış oldu.

831 HANEYE 427,9 MİLYON ÖDEME YAPILDI!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Yanık, Türkiye Aile Destek Programı başvurusu onaylanan 831 bin haneye 427,9 milyon lira ödeme yapıldığını bildirdi.

AİLE DESTEK PROGRAMI EKİM ÖDEMELERİ NE ZAMAN YATACAK?

Aile destek programının ekim ödemelerinin ne zaman yapılacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Tapuda elden para verilir mi?

Ziraat Bankası promosyonu ne kadar 2022? Ziraat Bankası promosyon nasıl bakılır?

Emekli olan kişi sigortalı çalışabilir mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön