25 / 04 / 2024

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alıyor! Başvurular başladı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alıyor! Başvurular başladı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sözleşmeli olarak personel alımı yapacak. Bakanlığın sözleşmeli pozisyonlarına başvuru yapmak isteyen adaylar Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alımı ne zaman? Başvurular başladı mı? gibi soruların yanıtlarını araştırıyorlar. İşte tüm detaylar...



Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına personel alımı gerçekleştiriliyor. ÖSYM bakanlığın personel alımı için tercihleri almaya başladı. Adaylar tercih işlemlerini, 4 Mart - 10 Mart tarihleri arasında ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden gerçekleştirebilecekler. İşte tüm detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesi kapsamında istihdam edilmek üzere personel alımı gerçekleştiriliyor. Bakanlıkta sözleşmeli olarak çalışmak isteyen adaylar başvurularını 10 Mart'a kadar yapabilecekler. 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı personel alıyor! Başvurular başladı!

Sözleşmeli personel için tercih işlemleri, KPSS-2022/4 Tercih Kılavuzu kurallarına göre, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresi üzerinden T.C. Kimlik numarası ve aday şifresi kullanılarak bireysel olarak gerçekleştirilebilecek. 

KPSS 2022/4 tercih kılavuzuna göre; ilana başvuru yapacak olan adayların, 25 Ekim 2020 tarihinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavına (2020-KPSS Ön Lisans) ve ortaöğretim düzeyinde ilan edilen sözleşmeli pozisyonları tercih edebilmeleri için 22 Kasım 2020 tarihlerinde yapılmış olan Kamu Personel Seçme Sınavına (2020-KPSS Ortaöğretim) girmiş olmaları ve istenen KPSS puanını almış olmaları gerekiyor.

İş arayanlara müjde! En az ilkokul mezunu binlerce personel alınacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön