26 / 04 / 2024

Ak Yapı Ispartakule 6. Etap arsası için imzalar atıldı!

Ak Yapı Ispartakule 6. Etap arsası için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO’nun "İstanbul Avcılar Ispartakule 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesini kazanan Ak Yapı İnşaat ile Emlak Konut arasında projenin imzaları atıldı.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı “İstanbul Avcılar Ispartakule 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinde imzalar atıldı. Emlak Konut GYO ile ihaleyi 85 milyon 600 bin TL teklifle kazanan Ak Yapı İnşaat arasında sözleşme imzalandı. 


“İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi” ihalesinin açık artırma bölümünü içeren 2. oturumu 10 Haziran 2016 tarihinde yapılmıştı. 


Ak Yapı İnşaat Ispartakule projesi ne zaman başlayacak?

Ak Yapı'nın Ispartakule'de inşa edeceği projenin inşaatının ne başlayacağı belli değil. Arsanın yer teslimi henüz yapılmadı. Rezidans olacak tasarlanacak yeni projede kat yüksekliği en fazla 40 olabilecek. 


Daha önce büyük projelere imza atan Ak Yapı İnşaat, Ispartakule bölgesine yakın konumda bulunan Metro 34 projesinin inşaatına devam ediyor. Metro 34 projesi İkitelli'de TEM otoyolunun kuzeyinde yer alıyor. 


Ispartakule 6. Etap arsası 44 bin 825 metrekare parsel alanına, 68 bin 951 metrekare inşaat alanına sahip. 


Emlak Konut Ispartakule 6. Etap ihale süreci için tıklayın


Ak Yapı Ispartakule 6. Etap arsası için imzalar atıldı!


Arsa bilgisi:

1-)623 ada, 1 parsel no alanında ticaret alanı bulunuyor. Parsel alanı 20 bin 314,51, Emsal değeri 2,0, Emsale Esas İnşaat alanı 40 bin 629,02 metrekare. Bina yüksekliği serbest. 

2-)670 ada, 1 parsel no alanında, konut dışı kentsel çalışma alanı bulunuyor. Parsel alanı, 18 bin 214,70, Emsal değeri 1,50, Emsale Esas İnşaat alanı 27 bin 322,05 metrekare. Bina yüksekliği Avan proje. 

3-)678 ada, 1 parsel no alanında dini tesis alanı bulunuyor. Parsel alanı 5 bin 246 metrekare.

4-)Projede park alanı bulunuyor. Parsel alanı bin 50 metrekare. 


Ispartakule 6. Etap plan notları;

1-)Planda ticaret olarak gösterilecek alanlarda; büro, iş hanı, gazino, lokanta, çarşı, çok katlı mağaza, banka, otel, sinema, tiyatro salonu, apart daire, ofis, sosyakültürel tesis, yönetim ile ilgili tesisler, özel eğitim tesisleri, özel sağlık tesisleri gibi kullanımlar yer alabilir. 

2-)Konut dışı kentsel çalışma alanlarında; içerisinde motel, lokanta ve alışveriş üniteleri de bulunabilen resmi ve sosyal tesisler dumansız, kokusuz atık ve atık bırakmayan ve çevre sağlığı yönünde tehlike yaratmayan imalathaneler ile patlayıcı, parlayıcı ve yanıcı maddeler içermeyen depolar yapılabilir.

3-)Yapı Emsali (Maksimum İnşaat Alanı) net imar parseli üzerinden hesaplanacaktır. Hmaks-Serbest olarak belirlenen imar adalarında zemin üzerinde kat sayısı 40'ı geçemez. 


Esra Nur AÇKI / Emlakkulisi.com


Geri Dön