19 / 04 / 2024

Akaretler Sıraevler'de ofislerin satışları devam ediyor!

Akaretler Sıraevler'de ofislerin satışları devam ediyor!

Tarih ve zerafetin buluştuğu Akaretler Sıraevler Ofisleri uluslararası ve ulusal birçok önemli şirkete ev sahipliği yapıyor. Proje kapsamında yer alan ofislerin sosyal yaşam alanları da oldukça zengin...



Akaretler Sıraevler, 1875 yılında Sultan Abdülaziz tarafından Dolmabahçe Sarayı' nın önde gelen ağalarının lojmanı olmak üzere Sarkis Balyan tarafından inşa edilmiştir. Akaretler Sıraevler 55.000 metrekare kapalı ve 5.000 metrekare açık olmak üzere 60.000 metrekarelik toplam kullanım alanına sahiptir. Proje kapsamında ofisler, lüks rezidanslar, mağazalar, galeriler, otopark ve W İstanbul bulunmaktadır. Akaretler Sıraevler; Dünya nın en büyük gayrimenkul organizasyonlarından olan Urban Landbu Institute'un (ULI) Awards for Excellence yarışmasını kazanan beş seçkin yapının arasında bulunmaktadır.

Akaretler in orijinal kurgusu korunarak çağdaş bir anlayışla yenilenen ofisleri, prestij algısı arayan firmalara, plaza alternatifi sunan tarz sahibi mimarisi ile İstanbul dokusuna renk katıyor. Boğazın kıyısında, şehrin merkezinde ve İstanbul'un en ünlü moda ve iş merkezi olan Nişantaşı na yakınlığı sayesinde geniş bir müşteri ve çalışan kitlesine hitap ediyor. 400 araç kapasiteli otoparkı, projeye dahil olan W İstanbul da ki toplantı salonları ve konaklama imkanlarından indirimli yararlanma olanakları sunuyor. Akaretler Sıraevler restoran ve cafelerinde Akaretler Sıraevler in de çalışanlarıda öğle yemekleriniz ve çalışma molalarınızda keyifli zaman geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

212 381 22 22

www.akaretler.com.tr


Geri Dön