26 / 04 / 2024

Akaryakıtta indirim umudu! Bu hamle fiyatları aşağı çeker

Akaryakıtta indirim umudu! Bu hamle fiyatları aşağı çeker

Geçtiğimiz hafta Fed faiz kararın ardından düşüşe geçen brent petrol 1 ay önceki seviyelerine geri döndü. 113 dolara kadar düşen brent petrolün ardından akaryakıtın ucuzlayacağına dair umutlar arttı. 



Geçen hafta Fed’in faiz karar ile düşüşe geçen Brent petrol 1 ay önceki seviyelerine geri döndü. Brent petrol güne 113 dolara kadar geriledi. Petroldeki fiyat düşüşü ise kafalarda ‘Akaryakıta indirim gelecek mi?’ sorusunu oluşturdu. Peki Brent petrol ne kadar? Akaryakıt fiyatlarında indirim var mı? Benzin ve motorin kaç TL?

Geçen haftayı düşüşle kapatan Brent petrol bu hafta da düşmeye devam ediyor.  ABD Merkez Bankası’nın (Fed) faiz kararı ile düşüş eğilimine geçen Brent petrol 113 dolara kadar geriledi. Peki akaryakıta indirim gelecek mi? Brent petrol ne kadar? Benzin ve motorin kaç TL?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön