28 / 03 / 2024

Akasya Acıbadem'de 950 bin liraya!

 Akasya Acıbadem'de 950 bin liraya!

Firma: Saf Gayrimenkul

Proje: Akasya Acıbadem

Saf GYO, Akasya’nın huzurlu ve keyifli ortamında Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars’ın muhteşem performansı eşliğinde, proje sakinlerine ve dostlarına Akasya Acıbadem’de yaşamanın ayrıcalığını bir kez daha hissettirdi.



Anadolu yakasının en prestijli yaşam merkezi olan Akasya Acıbadem, geçtiğimiz hafta sonu ritim ustası Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars’ın sahne aldığı “Yaza Veda” etkinliğine ev sahipliği yaptı. Göl ve Koru etabından konut sahibi olanların davetli olduğu gölün etrafında düzenlenen etkinlikte, 550’den fazla katılımcı yer aldı. 


 Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars grubunun tadına doyulmayan canlı performansı eşliğinde gerçekleştirilen etkinliğe katılan aileler, suyun ve yeşilin doyasıya buluştuğu benzersiz Akasya Göl etabı ortamında duygu dolu anlar yaşadılar.


“Yaza Veda” sloganı ile ilki düzenlenen ve geleneksel hale gelmesi amaçlanan  Akasya Acıbadem  etkinliği, geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Göl etabında Akasyalı aile bireylerini bir araya getiren etkinlik, her yaştan davetli için unutulmayacak bir anı olarak zihinlere kazındı. 550’yi aşkın davetlinin bulunduğu etkinlik eşsiz bir doğa ve müzik ziyafetine sahne oldu.  


Akasya’nın göllerle örülü doğa ortamında Ayhan Sicimoğlu ve Latin All Stars, önde gelen yerli ve yabancı müzisyenlerden ve vokalistlerden oluşan grubuyla, bu anlamlı günde geniş bir repertuar sunarak, Akasyalılara unutulmayan anlar yaşattı. 


Kendileri için ayrılmış özel alanlarında doyasıya eğlenen çocuklar, çevresi yemyeşil çimlerle bezenmiş göletin etrafında gezinen gençler, Latin müziğinin hareketli şarkılarına eşlik ederek çimler üzerinde dans eden çiftler, bu özel günün tadını doyasıya çıkardılar


Sınırlı sayıda, sınırsız keyif sunan Akasya Rezidansın yeni etabı satışa çıktı


2009 yılında satışa çıktığından bu yana gördüğü yoğun ilgiyle Göl etabının satışının 21 günde, Koru etabının satışının ise sadece 17 günde tükendiği Akasya Acıbadem projesinde yaşam başladı. ‘Avrupa’nın en iyi yüksek binası’ ödülüne sahip, Türkiye’nin ardından Avrupa’daki rakiplerini de geride bırakarak dünya sıralamasında yarışacak olan Akasya Rezidans ile konut sahibi olma şansı devam ediyor. İstanbul’un kalbi Acıbadem’de yer alan Akasya Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin üzerinde yükselen sınırlı sayıdaki Akasya Rezidansın yeni etabı satışa sunuldu. Seçkin bir kitleyi buluşturan projenin, eşsiz deniz ve Tarihi Yarımada manzarasına sahip rezidanslar masrafsız 0,51 faiz oranı ve çok uygun ödeme koşulları ile 914 bin TL ile 3 milyon 460 bin TL arasındaki fiyatlar ile satışa çıktı.


Metroya ve metrobüse direk bağlantı, Boğaziçi köprüsüne 5 km mesafesi ile İstanbul’un kesişim noktasında yer alan Akasya Acıbadem projesi, New York’un yaşam stilini yansıtacak Central Park’ı ve özel rezidans hizmetleri ile ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. 


İstanbul’un en prestijli alışveriş merkezinin üzerinde yükselen ve 2013’te teslim edilecek sınırlı sayıdaki rezidanslar, 75 metrekare ile 375 metrekare aralığında farklı seçeneklere sahip. Eşsiz bir deniz ve şehir manzarasına, ayrıca ‘Avrupa’nın en iyi projesi’ ödülüne sahip 40 katlı kule ve 16 katlı yatay bloktan oluşan projede kat bahçeli rezidansların yanında, özel hizmetlere sahip farklı tiplerde penthouse daireler de bulunuyor. 


İç mimari dizaynına, sahiplerinin karar vereceği full ankstre A+ dekorasyonlu rezidanslara, avantajlı ödeme seçenekleri ile sahip olunabilir. Sınırlı sayıda rezidansın satışta olduğu Akasya’da, projeye özel 0,51 faiz oranı ile peşin ödemelerde yüzde 10’indirim fırsat yer alırken, yüzde 10’u peşin 5 yıl süresince eşit taksitlerle ödeme alternatifi de sunuluyor. Ayrıca şirket bünyesinde farklı alternatiflerde ödeme seçenekleri de yer alıyor. 


www.ak-asya.com

0216 428 31 32



projeye sor



Geri Dön