24 / 04 / 2024

Akbank, Büyük Kırmızı Ev kampanyasına devam ediyor!

Akbank, Büyük Kırmızı Ev kampanyasına devam ediyor!

Akbank Büyük Kırmızı Evden konut kredisi kullananlar, anlaşmalı markaların Büyük Kırmızı Ev müşterilerine özel olarak sunduğu indirim fırsatlarından yararlanıyor...



Büyük  Kırmızı Evin Aralık ayında müşterileri için bir avantajı daha var. 1-31 Aralık tarihleri arasında Büyük Kırmızı Evden konut kredisi alan herkes Arçelik Mini Telve kazanacak.

Müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışıyla müşterilerine sadece finansal hizmet vermeyi değil, onların hayatlarına değer katmayı da amaçlayan Akbank, Büyük Kırmızı Ev avantajlarıyla bu yaklaşımını devam ettiriyor. Büyük Kırmızı Evden konut kredisi alarak ev sahibi olanlar yalnız ev sahibi olurken değil, hayallerindeki evi yaratırken de pek çok avantajdan yararlanmaya devam ediyor. Bu amaçla oluşturulan Büyük Kırmızı Evim avantaj programıyla kredi kullandırımı sonrasında dekorasyondan tadilata, taşımadan güvenliğe pek çok markada indirim fırsatlarından yararlanmak mümkün. Büyük Kırmızı Ev müşterileri Arçelik beyaz eşya grubunda, İntema Mutfak, Vitra ve Artema, Tepe Home, Türk Telekom-Tepe Güvenlik alarm sistemlerinde, Ulusoy Taşımacılık ve Momento hediye paketlerinde pek çok indirim avantajından faydalanabiliyor.

Ayrıca, Akbank, Aralık ayına özel konut kredisi kampanyası kapsamında, Akbank Büyük Kırmızı Evden 1 - 31 Aralık 2011 tarihleri arasında konut kredisi kullanan herkese Arçelik Mini Telve makinası hediye ediyor. Böylece, Akbank ile ev sahibi olanlar kahvelerini kendi evlerinde yudumluyor.


Geri Dön