27 / 04 / 2024

Akbank'tan sıfır faizle taksitli avans fırsatı!

Akbank'tan sıfır faizle taksitli avans fırsatı!

Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan Akbank'tan nakit sorunu yaşayanlara sürpriz geldi! Akbank'tan sıfır faizle taksitli avans alabileceksiniz!



Türkiye'nin önde gelen bankalarından biri olan Akbank'tan nakit sorunu yaşayanlara sürpriz geldi! Akbank resmi internet sitesinden "%0 Faizli Toplam 20.000 TL'ye varan Kredi ve Taksitli Avans Kampanyası!" isimli kampanyası ile müjdeyi verdi! 

Akbank tan sıfır faizle taksitli avans fırsatı!

Resmi internet sitesi üzerinden kampanya ayrıntılarını veren Akbank'ın açıklamasında şu ifadelere yer verildi.

"6 ay vadeli Taksitli Avans ve 12 ay vadeli ihtiyaç kredisini 10.000TL’ye kadar %0 faizli kullanmak için hemen mobilden Akbanklı ol!"

 İşte kampanya ayrıntıları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön