25 / 04 / 2024

Akbatı Residences'ta yarın çok geç olabilir! Hemen teslim!

Akbatı Residences'ta yarın çok geç olabilir! Hemen teslim!

Akbatı AVYM üzerinde yer alan Akbatı Residences projesinde daire sahibi olmak için bu son şans olabilir!



 

 

 

Akbatı Residences projesi İstanbul’un en büyük alışveriş merkezlerinden Akbatı AVYM üzerinde yer alıyor. Akbatı Residences projesinden daire sahibi olmak için bu son şans olabilir. Akıllı ev sistemi, concierge hizmeti, kapalı sosyal tesis, TV lounge, business center ve Tem’den direkt bağlantı yoluyla dikkat çeken Akbatı Residences projesinde yaşam başladı. Projede teslim süreci 2011 yılının Aralık ayı sonlarında başladı. Teslimler Mart ayında da devam edecek.

 

Esenyurt Esenkent’te inşa edilen Akbatı Residences projesinde 1+1, 77 metrekare dairelerden, 4,5+1, 222 metrekare dairelere kadar farklı konut seçenekleri yer alıyor. Akiş Gayrimenkul’ün 220 milyon dolar yatırımla gerçekleştirdiği Akbatı Residences ve Akbatı Alışveriş ve Yaşam Merkezi projeleri 50 bin 838 metrekarelik arsa üzerine inşa ediliyor.

Akbatı Residences projesi iki ayrı kulede toplam 348 rezidanstan meydana geliyor. Mavi kule 21 kattan, yeşil kule 11 kattan oluşuyor. Kat yüksekliği 3.5 metreye ulaşan Akbatı’da evler buzdolabı dahil tüm beyaz eşyalarla birlikte teslim ediliyor.

 Akbatı Alışveriş Merkezi’nin iç ve dış mimari konsepti, Amerikalı Development Design Group (DDG) tarafından geliştirildi Geçtiğimiz yaz sonu kapılarını açan Akbatı Residence ve AVYM projesinin inşaat alanı 242 bin metrekare, satılabilir alanı ise 42 bin 822 metrekare. Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin kiralanabilir alan büyüklüğü ise 63 bin 500 metrekare. AVYM’de 200′e yakın mağaza, 9 sinema salonu, dünya mutfaklarını buluşturan restoranlar, çocuk oyun ve eğitim alanları bulunuyor.

444 1 422

http://www.akbatiresidences.com/

Nagihan Arat


Geri Dön